HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (682/975) > >>

Galen:
a lényeg a beépített csokornyakkendő (ami ugye angolul tie): http://www.gearfuse.com/wp-content/uploads/2010/05/bow-tiefighter-tshirt.jpg

Recsi:
Szinte mindenben osztom a véleményedet Gorgonita.
Ezért is kezdtük el a Long time ago történetek magyarítását, mert azok még a "kalandozós" érából vannak. Az egészben az a dilemma, hogy vagy találgatsz, ki kicsoda, mikor mit csinált, vagy elolvasod a könyveket, képregényeket és megnézed a filmeket. De akkor meg a varázs veszik el.
Szóval ki tudja, mi a jobb.
Bár akkoriban még nem volt net, úgyhogy SW infókhoz sem nagyon lehetett hozzájutni...

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Május 15., 21:27:39 --- Boba Fett-et ábrázolja a sisakja nélkül egy 1994-es STAR WARS GALAXY magazinban.
Látszik, hogy ekkor még szó sem volt a klónokról, és Fett-et idegen lénynek képzelte az alkotó, Dan Brereton.

--- Idézet vége ---

Emléxem találgattam, hogy férfi, nő, robot vagy idegen lehet-e. Hogy a Sith az terület vagy rang. Hogy a császár és a hercegnő rangja közt van-e összefüggés. A galaxis határtalannak tünt, a Birodalom ősöregnek tünt, de nem mindenekfelettinek. Illegális bányái voltak a Cirkapusz közelében, s a Szövetséggel vivott harca eltörpült a galaktikus távlatokban. Legalábbis Donald F. Glut szerint. De Daley és Smith is új területeket hozott létre Corporate Sector vagy Tion Hegemonia néven, ahogy a yavini csata hőse is elmerengett azon hogy talán kalandozni kellene az ismeretlenben lázadósdi helyett. Na persze akkoroban senki sem ordított rájuk hogy ők csak EU. Inkább terjedtek a pletykák, hogy Chewie 50 évig volt a birodalom rabszolgája, Vader pedig 200 éves amaszkja alatt. A kérdéseink találgatásokat szültek, a találgatások fantáziálást a fantázia varázslatot. Aztán elkezdték megválaszolni a kérdéseinket.
Sci-fi volt csippetnyi fantasy beütéssel, de akár energiamezőnek is tekinthettük az Erőt. Aztán fantasy lett belőle pár sf díszlettel. Családregény, melyben a hősök vállalása könnyen kísérthető alapokon nyugszik. A rettegett nagyúr James Dean-né lett, a fejvadászok legendás Enigmája, s vele együtt a Clone háborúk vagy a mandaloriak mitosza elenyészett, ahogy alakot öltött a játékboltok polcain.
A New Hope 1,2 milliárd dollárt termelt, az egyébb árucikkek 4,8-ra növelték a bevételt. Dugig is lett Jabba palotája potenciális akciófigurákkal, s a tizedrangú Tattooinera gyűltek a galaxis legjobb fogatversenyző is. Gondolom azért hogy az az öt párologtatófarm lássa őket. Alakot öltött a Jedi - rend is, hogy amíg a kardjukkal bíbelődnek a Mass Effect pszionikusai egy laza csuklómozdulattal a falra kenjék őket. De legalább az animációs sorozatban már úgy öltöznek mint egy hős, nem pedig mint egy koldus aki a szenátus épületébe tévedt kéregetés közben.
De hogy kicsik és nagyok is megkaphassák a magukét augusztusban indul Jango Fett-es, meg Old Republicos képregény is. Nekem meg úgyis az marad az igazzy Star Wars amiben van Luke Skywalker, meg Lázadás. Mert arról volt szó, hogy ezek az ő kalandozásai lesznek.

zozi56:
Voltak részek, ahol nekem is bejött, például a klónok megjelenése nagyon tetszett végig. De néhány szereplő arca szerintem már túl karikatúra-szerű volt, a legszembetűnőbb ez talán Palpatine-nál volt.

Zerit:
mellesleg nekem jobban tetszett a gagyi kezzelrajzolt grafika, mint a szamitogepes biszbasz... nem csak a sztori szempontjabol ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése