HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (684/975) > >>

turkia:
Most megint kicsit más téma, illetve visszatérek  Vader dolgához.

(Gorgonita, a rajz meg szuper!!!)

Az jutott még eszembe 5 perce, hogy van még egy ellentmondás a páncéllal kapcsolatban.
Ha olyan fejlett a klónozás, Vader miért nem kapott klónozott karokat, tüdőt, stb? A sebészdroidoknak minden bizonnyal meg kell tudni oldani egy ilyen feladatot, elvégre a mi világunkban is vissza tudják varrni bizonyos esetekben a végtagokat. A SW világa pedig messze fejlettebb technológiával rendelkezik.
Jó, az Uralkodó ezt sem engedte, mert túl erős lenne Vader. Oké. Rá lehet húzni.
Azonban Vader a 20 év alatt nem hiszem el, hogy "fű alatt" nem tudott volna egy ilyet véghezvinni. Akár úgy, hogy odavarrják a saját véréből klónozott végtagokat (és új szerveket is esetleg) és álcából tovább hordja az immár felesleges ruhát...a kellő pillanatban pedig megöli Palpit.
A droidok megcsinálnák a testét, nem jár el a szájuk...

Na végülis ez szőrszálhasogatás, Lucas sem lehet tévedhetetlen. Ez szerintem baki a fimben, bár inkább csak az új trilógia fényében az, mivel ott láthatjuk igazán, hogy mire képes az orvostudományuk és a technológiájuk, ennek ellenére nem használják ki. Vader meg él egy ócska testben. Na de ez már tényleg csak agymenés, elismerem, szóval bocs.

Recsi:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Április 21., 21:52:57 ---Nem tudom, van-e itt valaki, aki szereti a Mandaloriaiakat, és megérdemli? :)
--- Idézet vége ---
A faszi sisakja Regnaréra emlékeztet (meg az enyémre, hehe)

Gorgonita:
Erre a Trinity című képre a DeviantArt-onm bukkantam, és sikerült belinkelnem máshonnan. Nem tudom, van-e itt valaki, aki szereti a Mandaloriaiakat, és megérdemli? :)

Itt a srác honlapja is:

http://www.jpc-art.co.cc/

Recsi:
Bár fajra nem Buckalakó, de köztük élt és jedi volt Sharad Hett, valamint a fia A'Sharad. (Bővebben az Outlander c. TPB-ben, illetve a Hzs-n is megtalálhatő Köztársaság #59-ben) :D

zoli:
üdv, nekem is esszembe jutott néhány  Star Wars-os  kérdés pl  Jarjar fajábol ,Gungan vagy mi  vannak-e Jedik.Esetleg  Buckalakó vagy  Jawa JEDI  :headscratch: :badteeth: :hehe: :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése