HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Talán a hangzása miatt választották. JobBEN hangzott, mint az Anakin.
Na jó, mára abbahagytam... :S
Farek:
Lehet, hogy Ben apó erőszelleme volt a keresztapja, és azért. :badteeth:
Galen:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Április 24., 15:59:39 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2017. Április 24., 13:43:09 ---Az érdekelne, hogy Leia és Solo miért nevezte el a fiát Ben-nek?
--- Idézet vége ---
Ezen én is gondolkodtam, és arra jutottam, hogy az egyetlen épeszű érv a név mellett, hogy az öreg rántotta össze az egész bandát anno. A hála pedig hülye formákban képes manifesztálódni...
--- Idézet vége ---
NEkem már az is megnyugvás hogy másnak is feltűnt. Keblemre. :badteeth: (C) by Farek. Szerintem épp ésszel egyikük sem nevezte volna Bennek, csak Luke. Ők inkább max. Anakinnek de Ben-nek nem. Ezt (IS) simán csak elbaszták. Szerintem. Anakin név gondolom azért nem lett, mert nem passzolt volna a vágyhoz, hogy olyan legyen mint nagypapó.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. Április 24., 13:43:09 ---Az érdekelne, hogy Leia és Solo miért nevezte el a fiát Ben-nek?
--- Idézet vége ---
Ezen én is gondolkodtam, és arra jutottam, hogy az egyetlen épeszű érv a név mellett, hogy az öreg rántotta össze az egész bandát anno. A hála pedig hülye formákban képes manifesztálódni...
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 24., 09:14:20 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2017. Április 24., 09:11:23 ---Most is valami csillag projekten dolgozik. Valamicsillag II. asszem.
--- Idézet vége ---
Nem ártana a körmére nézni, mielőtt valami végzetes hibát vét. Mondjuk szabadon hagy egy kivezetőnyílást a reaktormagig... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Vagy véletlenül elfelejti leburkolni a fél űrbázis, aminek következtében kirobbanóan cúgos lesz a reaktortér... Aztán meg nem győz a Birodalmi közbeszerzés sötét útvesztőiben eltévedt kreditekre hivatkozni, ha megkérdik hova lett a burkoló anyag...
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. Április 24., 13:43:09 ---Viszont ha már neveknél tartunk én meg most jutottam el a VII rész megtekintéséig. Egy Fostenger.
--- Idézet vége ---
Keblemre!!! :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése