HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (332/975) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 24., 08:41:02 ---Most jutottam el addig, hogy megnézzem a Zsivány Egyest. Galen, sok-sok SW történetet kell még honosítanod, hogy feledtesd a Halálcsillag megalkotásában játszott szereped...  ;D

--- Idézet vége ---
A Starkiller bázist, ahol már egy egész mezőnyi platformot kellett eltalálni már nem én terveztem.  :badteeth: Egyébként a starwars-ék szeretik ezt a nevet: ->http://starwars.wikia.com/wiki/Galen. De ha jól emlékszem a Battlestar Galacticában is volt egy Galen. Viszont ha már neveknél tartunk én meg most jutottam el a VII rész megtekintéséig. Egy Fostenger. Próbálok menekülő útvonalat találni a számomra szemet szúró dolgoknak hátha akkor jobb film lesz (nem lesz). Az érdekelne, hogy Leia és Solo miért nevezte el a fiát Ben-nek?

Farek:

--- Idézetet írta: Recsi - 2017. Április 24., 09:11:23 ---Most is valami csillag projekten dolgozik. Valamicsillag II. asszem.

--- Idézet vége ---
Nem ártana a körmére nézni, mielőtt valami végzetes hibát vét. Mondjuk szabadon hagy egy kivezetőnyílást a reaktormagig...  :badteeth:

Recsi:
Most is valami csillag projekten dolgozik. Valamicsillag II. asszem.

Farek:
Most jutottam el addig, hogy megnézzem a Zsivány Egyest. Galen, sok-sok SW történetet kell még honosítanod, hogy feledtesd a Halálcsillag megalkotásában játszott szereped...  ;D

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Április 19., 20:24:33 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 19., 15:41:36 ---
Micho: Kék tejet?  :D

--- Idézet vége ---

KiD:Neked is jó műsorok mehetnek a fejedben  :lol:

--- Idézet vége ---

Nem értem a problémát. Kellett nekik fölhozni a tejet.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal