HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 24., 08:41:02 ---Most jutottam el addig, hogy megnézzem a Zsivány Egyest. Galen, sok-sok SW történetet kell még honosítanod, hogy feledtesd a Halálcsillag megalkotásában játszott szereped... ;D
--- Idézet vége ---
A Starkiller bázist, ahol már egy egész mezőnyi platformot kellett eltalálni már nem én terveztem. :badteeth: Egyébként a starwars-ék szeretik ezt a nevet: ->http://starwars.wikia.com/wiki/Galen. De ha jól emlékszem a Battlestar Galacticában is volt egy Galen. Viszont ha már neveknél tartunk én meg most jutottam el a VII rész megtekintéséig. Egy Fostenger. Próbálok menekülő útvonalat találni a számomra szemet szúró dolgoknak hátha akkor jobb film lesz (nem lesz). Az érdekelne, hogy Leia és Solo miért nevezte el a fiát Ben-nek?
Farek:
--- Idézetet írta: Recsi - 2017. Április 24., 09:11:23 ---Most is valami csillag projekten dolgozik. Valamicsillag II. asszem.
--- Idézet vége ---
Nem ártana a körmére nézni, mielőtt valami végzetes hibát vét. Mondjuk szabadon hagy egy kivezetőnyílást a reaktormagig... :badteeth:
Recsi:
Most is valami csillag projekten dolgozik. Valamicsillag II. asszem.
Farek:
Most jutottam el addig, hogy megnézzem a Zsivány Egyest. Galen, sok-sok SW történetet kell még honosítanod, hogy feledtesd a Halálcsillag megalkotásában játszott szereped... ;D
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Április 19., 20:24:33 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 19., 15:41:36 ---
Micho: Kék tejet? :D
--- Idézet vége ---
KiD:Neked is jó műsorok mehetnek a fejedben :lol:
--- Idézet vége ---
Nem értem a problémát. Kellett nekik fölhozni a tejet. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése