HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SithLord:
Üdv! Köszi a Star Wars Kalandok: Luke Skywalker és a sárkánykígyók kincse, Merr-Sonn, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Hmm, érdekes történet volt, de tetszett!! A rajzok is szépen kivitelezettek voltak.
KiD:
Szerintem mind a két film nagyon látványos volt... és valahol itt ki is merül.
De nálam az egész Star Wars úgy áll, hogy van két jó film, meg hat közepes vagy rossz. Ami nem egy túl jó arány.
Recsi:
A BSG-ben is van. De ő egy Cylon
Gorgonita:
A BSG-t nem tudom, de a Babylon 5 Crusade spinoffban van egy Galen nevű főszereplő, aki technomágus. :D
Nekem tetszett a 7. rész és a Rouge One is, de mondjuk azt nem értem hogy egy dezertált pilóta és/vagy lopott űrhajó kódjai miért nincsenek letiltva a scariffi bázison. Krennik igazgató meg kapcsolhatna a robbanások láttán, hogy esetleg elterelő manőverről van szó, és már valakik be is hatoltak az archívumba. De ha ő nem is egy Thrawn admirális, valamelyik embere kapcsolhatna. Arról nem is beszélve hogy lifttel lassabban ér fel a torony tetejére, mint a csaj mászva.
Galen:
Ja vannak ilyen mondatok az interneten. Pl. Akinek tetszett a film azt az alkotók megvették Kylo-ra.
Meg mindenki reménykedik hogy Rey nem Solo lánya mert fura lenne az eredeti neve: Rey Solo...stb.
Azt már nem is mondom hogy egy elmélet szerint Han öngyilkos lett mert ugye abban ajelenetben nem mutatják ki kapcsolja be a fénykardot, de amint meglátja hogy milyen lófejű gyereke van és 70 éves korára még mindig egy teherhajón lakik egy koszos vukival inkább megöli magát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése