HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Galen: A srác azzal érvelt, hogy ez egy egyszerű manőver, én meg nem voltam olyan biztos a technikai dolgokban, mint Ti.
Recsi: Hasonlóan érzek. (Mondjuk nekem már a prequel sem jött be, pont nem a midik miatt. Szerintem elég komoly lyukak vannak a történetben, de nem akarom ezzel húzni a prequel kedvelőket.) De mondjuk bajos lett volna másképp kivitelezni. A rajongók (én is) Hamillt, Fordot, Fishert akarták látni. Ők 30 évet öregedtek, a könyvek, képregények pedig már 130 évvel jártak az endori csata után. Thrawn trilógia +6 év. Dark Empire +7 év. Így hát megkaptuk a régi EU helyett Fordot aki kiíratta magát, Fishert akiben annyi drogot találtak halálakor, hogy egy futballcsapatnak is elég lett volna, és Hamillt, aki így egyedül maradt egy szigeten.
Recsi:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Április 17., 09:36:29 ---Ezt fejtsd már ki, légy szíves, hogy mi volt az a pont vagy pontok, aminél azt mondtad, hogy oké, elbaszták, ez már nem az. Nagyon érdekelne. Előzmény trilógia? A mostani? Egyéb. Nagyon kíváncsi vagyok.
--- Idézet vége ---
Az előzmény trilógiával sztem nem basztak nagyot (a midi-Clorianok mondjuk szarok...). A VII résszel viszont szerintem igen.
1991 óta (megnéztem, akkor jelent meg a Birodalom Örökösei) elolvastam vagy száz könyvet + még több képregényt, amik megpróbálták kitölteni az űrt vagy folytatni a jedi után a sztorit. Felépült egy viszonylag működő világ, amiben el lehetett igazodni. Voltak tök jó karakterek, események, halálesetek amiket aztán egyetlen tollvonással eltüntettek, és újraírtak mindent.
Aki nem követte úgy az egész "történelem" alakulását, mint pl. én (lásd. SW excel a letöltőoldalon :) ) annak simán elmegy folytatásként a VII, hiszen nem tud arról, mit is töröltek el. Mert valljuk be elég nevetséges, hogy a Disney Legends sorba küldte e legjobb műveket, azzal, hogy ezek már nem a "történelem" részei, aztán a Marvel(Disney) kiadja újra mindazt, amit a Dark Horse anno kiadott. Rátesz egy Legends labelt, és ezzel el van intézve. Ja, hogy vettél egy képregényt vagy könyvet, amiben Csubi halt meg, nem Han, és kéred vissza a pénzedet, mert hülyeség az egész, nem is így volt, láttad a filmben? A válasz az, hogy rá van írva, hogy legends, ezzel minden el van intézve, úgyhogy a pénz már a Disney-é... Ettől függetlenül persze igyekszem megvenni minden megjelenő kánon/legends regényt/képregényt, csak a szájíz más kicsit...
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Április 18., 17:58:46 ---Én is valami hasonlóval érveltem Holdo ügyében, de aztán hagytam magam meggyőzni. Most viszont Ti győztetek meg. Ebből is látszik, hogy én vagyok a jó királyfi, könnyű engem megdumálni. :D
--- Idézet vége ---
És mi volt a másik teória?
Gorgonita:
Én is valami hasonlóval érveltem Holdo ügyében, de aztán hagytam magam meggyőzni. Most viszont Ti győztetek meg. Ebből is látszik, hogy én vagyok a jó királyfi, könnyű engem megdumálni. :D
zajrus:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Április 17., 19:38:45 ---Ja és egy másvalakitől lopott kérdés: Miért Holdo admirális fordult meg a hajóval? Nem lehetett volna ezt a bonyolult manővert az automatikára vagy egy droidra bízni?
--- Idézet vége ---
Mivel elég alaposan illegális manőver így minden létező hajóban szerintem egymillió biztosíték csak arra volt kihegyezve, hogy ezt az életbe ne tudják összehozni így kétlem, hogy távirányítással ment volna, így is csak azért mert a Raddust alaposan átbuherálták kisebb személyzet számára, miután az Új Köztársaság leselejtezte és az Ellenállás megkaparintotta...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése