HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (225/975) > >>

Gorgonita:
Lando nem csak egy vicces karakter volt. Elvezette Felhővárost, megnyerte a Tanabi csatát és az Endorit is. Igaz Solo megjegyezte hogy régen nem volt ilyen felelősségteljes, de úgy érzem itt most átestek a ló túloldalára. Egy nevetséges, folyamatosan pórul járó kezdő svindler pancsert faragtak belőle. Vonzalma a robotjához számomra értelmezhetetlen, filmvégi ruhája, mintha egy pizsama, egy paródia lenne. Timothy Zahn annak idején úgy oldotta meg a legendás szabakkpartit, hogy Lando futtatott egy félillegális szerelőműhelyt űrhajóknak, és amikor vesztett felajánlotta Han-nak hogy bármelyik hajóját elviheti. Solo választhatott volna egy csupakróm jachtot is, de neki a Falcon kellett, amit Lando már megbütykölt saját használatra. Ezért volt a feszko közöttük. Ez a változat szerintem jobban illik ahhoz a Landohoz, akin Lucas és Williams sokat dolgoztak, hogy komolyan vehető karakter legyen. Itt és most ő csak egy vicc. (Solot meg elég könnyedén a volánhoz engedi, ahhoz képest hogy sosem látta repülni.)

Goten56:
Szerintem a tavalyi résznél fényévekkel jobb. Tudjukkit igazán kihagyhatták volna. Lando volt a legjobban eltalált karakter a filmben.

Gorgonita:
SPOILER alá csak az nézzen be, akit nem zavar egy megaspoiler.!!!

Megnéztem a Solot. Így első nézésre nagyon nem jött be. Egy hangulatos kezdés után a középső harmad hamar kapkodásba, poénkodásba, komolytalankodásba fullad. A legendás karakterek, találkozások és események ebben a rohanásban súlytalanul követik egymást. A film végi holoszelfiző, meglepetés cameo pedig a franchise egyéb alkotásaihoz jobban kötődik, mintsem a címszereplő eredettörténetéhez. A színész kölyök Solo-nak túl idős, a felnőttre meg nem hasonlít. Lando karaktere egy vicc. A lány története talán a folytatásokban teljesedett volna ki. (Ez esetben érdekelt volna Solo hogy kerüli el az érintkezést az Erővel.) Egyedül a légirobogós martalócok okoztak kellemes meglepetést nekem, minden más kiszámítható volt. Tudom Zajrus ennek nem fog örülni, de ez ügyben is maradok a régiségeknél. Nekem Brian Daley és L. Neil Smith a kánon. És mint mindig: szerény véleményem szerint.

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Június 21., 16:36:29 ---Galennak is megveszed?

--- Idézet vége ---
Nem tudom az árát de nekem nem kell. Az Endor nem barna. Nem értem hogy miért ennyi oldal színes. Miért lesz nekem értékes hogy néhány oldalt kiszineztek? Nem volt rá idő? Vagy az majd a következő változatban? Mondjuk így passzolna az sw-hez. Mindig lesz valami felújítás, toldás-foldás átértelmezés.

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Június 21., 16:36:29 ---Csak hogy tudjam, hogy ezt is 5 évig tárolom-e majd, mint a harmadik részt... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Naés a kedvességem az semmi? hogy hagytam hogy elolvasd? Olyan sokszor. Meg a börzelátogatók is évente kétszer, ahányszor megutaztattad a börzére. :badteeth: Láttam 10%-os söröket. Valami viking van rajtuk. :brow: Mondjuk lehet azt csak vikingpáncélba lehet inni mert beborulsz tőle.

Recsi:

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Június 21., 16:36:29 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 21., 16:06:15 ---És most fogom megvenni harmadszor?(+ Az asszony most rúg tökön harmadszor?)

--- Idézet vége ---

Galennak is megveszed? Csak hogy tudjam, hogy ezt is 5 évig tárolom-e majd, mint a harmadik részt... :badteeth:

--- Idézet vége ---

Én meg a+Logant :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése