HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (226/975) > >>

Recsi:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 21., 16:08:07 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 21., 16:06:15 ---(+ Az asszony most rúg tökön harmadszor?)

--- Idézet vége ---
De remélem, nem ilyen szarul koreografálva, hogy látszik, hogy csak eljátssza.  :brow: :lol:

--- Idézet vége ---
Szerintem az arcomról leolvasható lesz, hogy valódi-e  :)

Micho:

--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 21., 16:06:15 ---És most fogom megvenni harmadszor?(+ Az asszony most rúg tökön harmadszor?)

--- Idézet vége ---

Galennak is megveszed? Csak hogy tudjam, hogy ezt is 5 évig tárolom-e majd, mint a harmadik részt... :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 21., 16:06:15 ---(+ Az asszony most rúg tökön harmadszor?)

--- Idézet vége ---
De remélem, nem ilyen szarul koreografálva, hogy látszik, hogy csak eljátssza.  :brow: :lol:

Recsi:
Miket észre nem vesztek. Úgy látszik romlik a szem(üveg)em...
SW kiadvány: az első színes oldal után azt mondtam, miért nem színesben adják ki az egészet, aztán a lila (?) Halálcsillag meg Hoth után, már nem annyira.
Ha jól emlékszem, akkor most jelennik meg harmadszor? (füzet, Botond, gyűjteményes)
És most fogom megvenni harmadszor?(+ Az asszony most rúg tökön harmadszor?)

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 21., 10:44:47 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 21., 10:28:31 ---A francokat. Jedi vagyok de nem ennyire.  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Szóval akkor simán jó volt, és csak most kukacoskodsz. Ejnye.  :hzs-darthvader:

--- Idézet vége ---
Nem, az akkor se volt jó, csak figyelmetlen voltam.  ;D De valóban, nem akarok tuskó lenni (még felaprít engem is Steve), azzal a jelenettel nem ez volt a bajom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése