HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (224/975) > >>

Gorgonita:
Erre én is emlékszem. De mintha az utolsó VHS megjelenéshez lett volna a reklám. Meg is ijedtem, hogy most akkor soha többé?  :D

Egy új kép Zahn legújabbjához:

https://starwarsmedia.hu/hirek/egy-uj-kep-es-egy-reszlet-a-thrawn-2-reszebol.html

Galen:
"Ez lesz az utolsó hétvége amikor láthatod a Star Wars-t egy közeledben lévő moziban."
Ez kb. olyan hirdetés, mint ami 199x körül ment a tv-ben a felújított változat mozi-megjelenésekor Magyarországon. "Utoljára még feltűnik aztán..." És a Falcon hiperűr-ugrott.
Persze mondjuk értelmezhetjük úgy is hogy egy lebontásra váró mozi falán volt és csak én kötözködök megint.

Galen:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 25., 14:12:33 ---...Egyszer képregényben (azt hiszem Tales-ben) olvastam.

--- Idézet vége ---
http://halozsak.hu/24-star-wars/vegyes/1306-star-wars-pillanatok-1

Gorgonita:
A partit szerintem 3x is feldolgozták a film előtt. Egyszer ha emlékezetem nem csal Lando emlékezett vissza rá, ahogy előbb leírtam. Egyszer képregényben (azt hiszem Tales-ben) olvastam. Egyszer pedig Crispin is megírhatta, bár pont erre nem emlékszem. Ennél többször már csak a HCS terveit lopták el az EU-ban. :)

Egyébként ami még magyarázatra szorul számomra a filmből, hogy Becketnek a csempészcsapata mellé, miért nincs saját hajója a Firefly-os vonatrabláshoz, illetve hogy Chewie mióta egy szörny, akivel dezertőröket lehet agyonveretni, és karokat tépked ki. De megvettem a Képes Útmutatót, (ami a változatosság kedvéért most kisebb, mint az eddigiek) hátha okosabb leszek. Úgyhogy már biztos nem miattam dől be a kánon. Fizettem kétszer is a Disney-nek. :)

Goten56:
Az nem Crispin volt? Zahn szerintem a Kirajzáson kívül csak EPIV utáni történeteket írt. Persze, tény, hogy a régi jobb volt. De a TCW óta ezt megszokhattuk. És még ez se olyan idétlen, mint a VIII. rész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése