HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SithLord:
Üdv! Köszi a Lázadó leány 2. részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph & Gorgonita!!! :worship:
Igazából a grafikát leszámítva az tetszik ebben a sorozatban, hogy az írók mertek olyan lépéseket húzni ami eddig maximálisan eltér a mi megszokott ismereteinkről a Star Wars világban!
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Kayamiel:
Köszönöm szépen a Lázadó leány folytatását :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
turkia:
Ha megtalálod, szívesen venném a linket! Köszi!
X-men és TF nem is tudom...talán kb fél éven belül szűntek meg. '97 asszem, lusta vagyok megnyitni, de kb úgy búcsúzott a Xerkesztő. :-\ Emlékszem, uccsó TF-et reggel 8 előtt vettem postán, nagy leforrázva ültem suliban első óra előtt a padban.
KiD:
Sok idő mondjuk nem telt el az X-Men/Transformers és a Marvel Extra megszűnése között.
Az amerikai Marvel akkor került bele abba kulimászba, amiből aztán végül Avi Aradék mentették ki, és aminek a vége később a Disney féle felvásárlás lett. Van erről az időszakról egy nagyon jó, pár részes youtube széria, amit lehet, hogy sose találok meg még egyszer, de megpróbálom.
turkia:
Na utánanéztem, elvileg az Adoc-Semic (amit egy másik gazdasági társaságon át közvetetten irányított Doktor Ferenc és felesége) kapcsán már 2011-ben végelszámolás volt folyamatban, tehát nyilván jogutód nélkül szűnt meg a csoport ezen ága. :-\ Mikor a magyar X-men kiadását szüntette meg a Semic, akkor meg talán az amcsi Marvel volt a ludas, nem? Valami csődeljárást írtak a képregényben. Az meg adósvédelmi eljárás, tehát fizetési haladékra játszott gondolom a Marvel. Emelni akarta volna a jogdíjakat, amit viszont a Semic már nem tudott, vagy nem akart fizetni. De a Marvel Extra, meg pl Spawn? Jó, utóbbiról ne beszéljünk, simán sz*r volt mai szemmel, no de a Marvel Extra?
Van neten egy nagyon jó interjú Láng Istvánnal a hőskorszakról. Említi, hogy pl Szeredás Lőrinc fordításai sokszor magasan jobbak, mint az eredeti. Mennyire igaza van amúgy! Mondjuk nekem Bata István, Bayer Antal a csúcs. Az Ostromban pl elképesztő igényes a magyar, szabatos és választékos. Olyan magasiskola, mint szinkronban a Reszkessetek betörők! és a Szellemirtók első változata. Mondókák, vicces szójátékok, lelkesedés. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése