HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
Nekem olyasmi rémlik, hogy valami cég felbontotta a szerződést a Semic nyomdájával, és anélkül már nem volt akkor árbevételük, ami után még nyereségesen tudták volna működtetni, így a kiadó a megszűnés mellett döntött.
turkia:
--- Idézetet írta: Recsi - 2021. Szeptember 28., 14:50:29 ---Hát még jóval a kéményfedelesek előtt megszűnt, illetve becsődölt a kiadó. (többek közt vitte az én éves SW előfizetésemet is :( )
--- Idézet vége ---
Nekem Transformers, Marvel Extra, meg még (kicsit restellem leírni, ez az én coming out-om) a Spawn volt így. Amit gyűjtöttem, annak fuccs. Ja, még Haditudósító, Nagy Magyarország történelmi folyóirat, Tiszta Dili. A Hellboy 3 , Prince of Persia 2 film meg nem készült el, az volt még nekem ilyen csalódás. Ez van . Halálos Iramban bezzeg jön bőven. :lol:
Recsi:
Hát még jóval a kéményfedelesek előtt megszűnt, illetve becsődölt a kiadó. (többek közt vitte az én éves SW előfizetésemet is :( )
turkia:
Köszi a Star Wars meséket! :bravo:
Ez is és még elég sok száma megvan (főleg a Mesék alcímű részekből), anno nagyon szerettem. 2003 év elejéig elég rendszeresen vettem, aztán egyetemen teljesen elengedtem a fonalat, sok kimaradt, nem vettem többet. Emlékszem, elég unikálisnak tartottam, ugye nem volt még ekkora dömping és újszerűnek hatott a sok különböző sztori. Ezeket a vaderes, palpis részeket rongyosra olvasgattam, lapozgattam. Jó volt ismét átpörgetni a gépen. Érdekes, hogy a Mara Jade történetre abszolút nem emlékeztem. Szerintem már akkor se jött be egyáltalán, mert mintha először olvastam volna az előbb. Emlékfoszlányom sincs, a vaderes meg nagy kedvenc volt, az megvan lépésről lépésre.
Most kicsit utánanéztem, meglepődtem, hogy 2011-ig futott a Star Wars. Gondolom, a keményfedelesek kiszorították.
Kayamiel:
Köszönöm a Kobor Lovag hetedik, és a Star Wars Mesék első számát :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése