HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (22/975) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Klasszikus 14. részét Recsi, Xeraph, Galen, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Elég tűrhető volt ez a rész. A grafika itt mindig színvonalon felüli! Sajnos megint voltak olyan technikai hibák amik nem a ti hibátok, teszem azt, hogy Vader admirálisnak szólít egy látszólag kapitányi rangban lévő birodalmit.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Október 12., 08:32:16 ---Értem, mit akartál létrehozni, csak az a baj ezzel a listával, hogy semmi értelme.
Mert attól, hogy kiveszed a "Frigy" c. kötetet, amiben Luke és Mara összeházasodnak, de a utána következő történeteket meg nem, attól még nem teszed meg nem történtté, mert azt követő történetekben ugyanúgy házasok maradnak, sőt még gyerekük is lesz.

--- Idézet vége ---

Ha érted, hogy mit akartam létrehozni, akkor azt is észreveheted, hogy azok a történetek, amik a Jedi visszatér után vannak feltüntetve már azoknak a kritériumoknak a szellemében vannak felsorolva amit Lucas felállított. Tehát ha ezeket kiadnák újra ebben a formában, akkor számos módosítás lenne rajta. Tudom, hogy ez álom, de eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne az ideális és ezt közzétettem. Még sok olyan történet van amit tisztázni kellene, ezért lenne jó ha minden könyv, rövid történet, képregény magyar nyelven megjelenne hivatalos vagy nem hivatalos formában. A wookieepedia ennyire nem részletes csak következtetni tud az ember. 

HeirToGrievous:
Értem, mit akartál létrehozni, csak az a baj ezzel a listával, hogy semmi értelme.
Mert attól, hogy kiveszed a "Frigy" c. kötetet, amiben Luke és Mara összeházasodnak, de a utána következő történeteket meg nem, attól még nem teszed meg nem történtté, mert azt követő történetekben ugyanúgy házasok maradnak, sőt még gyerekük is lesz.

És ez csak az egyik ilyen.
A másik legnagyobb baj, hogy a TCW és a régi Klónháborús (Clone Wars Multimedia Project) történetek ugyanúgy egy listán szerepelnek, holott azokat képtelenség összeegyeztetni, mert a TCW egymás után írta felül az abban lefektetett dolgokat.
Például Grievous most akkor egy rettegett Jedi gyilkos (CWMP), aki egyik csatát nyerte a másik után, vagy egy gyáva alak, aki 2-3 Padawannal(!!!!!!) tudott csak végezni, és aki egyik csatát vesztette el a másik után.

Ráadásul nem tudok elfogadni egy olyan idővonalat, ahol Cade Skywalker nem létezik.

tomcsi80:
Létrehoztam egy netes oldalt aminek Star Wars kánon címet adtam. A tavaly augusztusi eszmecsere adta ezt az ötletet. Ennek az oldalnak az a célja, hogy George Lucas kritériuma alapján egyberendezzük, hogy melyik az a mű, ami valóban kánon lenne a Star Wars univerzumában, ha már nem tudta elkészíteni azt a trilógiát, amit a Disney érában szeretett volna megalkotni. Mivel továbbra is a 2012 előtti állapotokhoz vagyok hű és George Lucas munkásságához, ennek ellenére hozzáadtam az új kánon pár könyvét és képregényét, amiben nincs utalás az új érára és összhangban van Lucas elképzeléseivel.

http://www.starwarskanon.hupont.hu/

Kayamiel:
Köszönöm szépen a Klasszikus Star Wars 14-et  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése