HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Úgy érzem igazam van. Csöppet se tudtál meggyőzni. De nem is akarom ennél jobban szétoffolni a topicot. Megyek inkább elolvasom a képregényt amit ajánlottál. Vagy ahogy Yoda mester mondaná: "Ma már nem tanítalak többre." :)
zajrus:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Július 13., 20:04:21 ---Én csak azt nem értem miért nem maga Snoke volt a cellában egy meghívóval? :hehe:
--- Idézet vége ---
És, ha még három különböző módon elmondod akkor igazad lesz?
Gorgonita:
Én csak azt nem értem miért nem maga Snoke volt a cellában egy meghívóval? :hehe:
zajrus:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Július 13., 19:56:52 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Július 13., 19:51:44 ---Nekem meg kellene egy lottó ötös. De semmi gáz, biztos itt hever egy a szobámban. :D
--- Idézet vége ---
Hát igen Maz, a kódtörő mester, a tanítványa, DJ és akkor ez négy ember egy filmben, aki bőven képes lett volna a mutatványra... hatalmas szerencse kellett egy megtalálásához főleg Canto Bighton, ami hemzseg a kódtörőkkel, akik kvázi az ottani hamiskártyások :D
--- Idézet vége ---
De aszem erre már reagáltam korábban... azoknak sincs nagyobb valószínűsége...
zajrus:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Július 13., 19:51:44 ---Nekem meg kellene egy lottó ötös. De semmi gáz, biztos itt hever egy a szobámban. :D
--- Idézet vége ---
Hát igen Maz, a kódtörő mester, a tanítványa, DJ és akkor ez négy ember egy filmben, aki bőven képes lett volna a mutatványra... hatalmas szerencse kellett egy megtalálásához főleg Canto Bighton, ami hemzseg a kódtörőkkel, akik kvázi az ottani hamiskártyások :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése