HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (213/975) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 16., 21:31:50 ---Szóval annyira ismered, amennyire kell, tehát gondolom legalább a Marvel-féle Star Wars képregénysorozatot, a Lando trilógiát,  a Fate of The Jedi sorozatot és az első Han Solo trilógiát olvastad, de javíts ki ha tévednék. Azt hogy értetted, hogy a Star Warst szereted, és amit én preferálok, az sosem volt az?

--- Idézet vége ---

Gondold már végig a kérdésedet... nem tudom tételesen felsorolni, hogy miket olvastam el és miknek néztem utána... szerintem te sem tudnád :D Te mennyire ismered a Legends-et? :D

Olvass utána Lucas nyilatkozatainak, sok dolgot szépített, meg írt át utólag, de egy dologban végig konzisztens volt, csak azt tartotta Star Wars-nak, amit ő csinált... a többit hát jobb kifejezés híján rajongói alkotásnak... és a régi többszintű kánon-rendszer is eszerint épült fel... amit Lucas csinált az a non-plusz ultra (hacsak nem valami extrém baromság lásd Ewok-filmek, Holiday Special) minden más csak úgy van... bár az érdekes lehetett hardcore rajongóknak, hogy egy adott könyv különböző részei különböző pozíciót foglalhattak el a kánon-rendszerben... mármint pl simán lehetett egy szeglet, amit mondjuk felülírt egy film így az átkerült nem kánonba, vagy másodlagos kánonba... míg a könyv többi része maradhatott az EU szinten...

Goten56:
Szóval annyira ismered, amennyire kell, tehát gondolom legalább a Marvel-féle Star Wars képregénysorozatot, a Lando trilógiát,  a Fate of The Jedi sorozatot és az első Han Solo trilógiát olvastad, de javíts ki ha tévednék. Azt hogy értetted, hogy a Star Warst szereted, és amit én preferálok, az sosem volt az?

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 16., 12:31:34 ---Zajrus, mikor válaszolsz arra a kérdésemre, hogy mennyire ismered a Legendákat? :D Komolyan érdekelne.
Köszi a Sötét Erők végét! :worship: :worship:

--- Idézet vége ---

Válaszoltam...

Goten56:
Zajrus, mikor válaszolsz arra a kérdésemre, hogy mennyire ismered a Legendákat? :D Komolyan érdekelne.
Köszi a Sötét Erők végét! :worship: :worship:

Recsi:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Július 13., 19:23:35 ---Tehát az új filmeket szétszedni az rajongás a régiekben rámutatni ugyanazokra az elemekre az istenkáromlás? Bocs, de, ha valamit ekézni akartok akkor rakjatok bele egy kis energiát legalább valahogy úgy, hogy azzal esetleg ne ekézzétek a korábbi filmeket is

--- Idézet vége ---
Azert arra majd mutass ra, hol ekeztem barmelyik filmet is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése