HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (215/975) > >>

Gorgonita:
Nekem meg kellene egy lottó ötös. De semmi gáz, biztos itt hever egy a szobámban.  :D

zajrus:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Július 13., 19:38:17 ---Persze a régi sem hibátlan, de az új sem szeplőtelen. Erre próbáltam rávilágítani. Egyébként az eredeti film idején még egyik szereplő sem volt különleges. Egy farmerfiú találkozott egy hóbortos öreggel meg egy nagyzoló csempésszel. De a TLJ-ben egy olyan kódtörőt keresnek, aki egyedülálló a galaxisban, de aztán véletlenül találnak egy másikat aki jó lesz helyette. Itt azért nekem rezeg a léc.

--- Idézet vége ---

Az egyedülállóság relatív... meg tegyük fel, hogy Han Solo egyedülállóan király csempész... de pl Sana Starros-ba botlanak... akkor mi van beröhögött a ló? :D Maz olyan kódtörőt ajánlott nekik, aki amellett, hogy tehetséges szimpatizál az Ellenállás ügyével... amint láthattuk ez elég fontos tényező elvégre DJ az első szorult helyzetben eladta a transzportokat és, ha jól számoltam akkor a 30-ból kilőttek úgy 24-et...

Gorgonita:
Persze a régi sem hibátlan, de az új sem szeplőtelen. Erre próbáltam rávilágítani. Egyébként az eredeti film idején még egyik szereplő sem volt különleges. Egy farmerfiú találkozott egy hóbortos öreggel meg egy nagyzoló csempésszel. De a TLJ-ben egy olyan kódtörőt keresnek, aki egyedülálló a galaxisban, de aztán véletlenül találnak egy másikat aki jó lesz helyette. Itt azért nekem rezeg a léc.

zajrus:

--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Július 13., 18:34:39 ---Zajrus, ha ilyen szinten szetszeded az alapfilmet, majd minden jelenetet megkerdojelezel, nem ertem, mit keresel meg a sw forumban? Sztem ide rajongok jarnak...
Bar biztos erre is lesz valaszod.

--- Idézet vége ---

Szórakozás? :D

Tehát az új filmeket szétszedni az rajongás a régiekben rámutatni ugyanazokra az elemekre az istenkáromlás? Bocs, de, ha valamit ekézni akartok akkor rakjatok bele egy kis energiát legalább valahogy úgy, hogy azzal esetleg ne ekézzétek a korábbi filmeket is :D

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 13., 18:30:29 ---Nem tudom eldönteni, hogy iróniából írtad, vagy komolyan gondoltad. Csak úgy kíváncsiságból, a Legendákkal mennyire vagy képben? Nem vagy kicsit elfogult? Azt észrevetted, hogy Rian Johnson mindent lerombolt, amit J.J. felépített? A TCW-vel hogy állsz?

--- Idézet vége ---

Észrevetted, hogy a mondandód 99,99%-a újrahasznosított mondatok értelmetlen sorrendje különböző válogatott YT csatornák megmondóembereitől... a maradék meg sima zagyvaság?

Komolyan mondtam.
Amennyire kell.
Nem. A Star Warst szeretem, amit te preferálsz az sosem volt az. //A Whillek és Lucas üdvözletét küldik
Nem. Azt viszont észrevettem, hogy meglepően kevés ember tudta megtippelni, hogy mi következik :) Mondjuk a non-stop mocskolódás közepette hála a clickbaitnek, hogy legalább ők próbálkoztak :D Volt, akinek bejött pl Rey szülei...
Nem néztem végig A-Z-ig akkoriban akkor néztem SW-t, ha hozzám vágták... prequels4ever...

Recsi:
Zajrus, ha ilyen szinten szetszeded az alapfilmet, majd minden jelenetet megkerdojelezel, nem ertem, mit keresel meg a sw forumban? Sztem ide rajongok jarnak...
Bar biztos erre is lesz valaszod.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése