Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 392691 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Pókember
« Válasz #195 Dátum: 2005. December 03., 01:48:07 »
Szerintem a hálóhintázás mindenképp maradjon mer ha úgy vesszünk, Peter olyan idős mint én (1 évvel fiatalabb nálam) és én tudom hogyha 1 szer ilyen képességeket kapnék, 1folytában csak hálóhintáznék

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető letsgo

• Pókember
    • http://www.halozsak.ini.hu
Pókember
« Válasz #194 Dátum: 2005. December 02., 18:54:42 »
Idézet
Kellene bele valamilyen csavar, vagy fricska amely egyedivé tenné. Pl Peter a póktól nemcsak szupertulajdonságokat szerez, hanem maradandó károsodásokat is, amelyek befolyásolják további hétköznapi életét...
Eszembe jutott valami naon jó 5let, de nem osztom meg,  legyen titok...  
Annyit mondok, hogy egyszerű, de mégis drámai...

Nem elérhető letsgo

• Pókember
Pókember
« Válasz #193 Dátum: 2005. December 01., 14:09:17 »
Először is...köszi, hogy elolvastad!  

Amit írtál, ezen elgondolkoztam és arra jutottam, hogy rohadt jó 5let.  Nem tom hogy mér, mer először ilyen furának, tűnik de utána sokkal érdekesebb lesz. Szal ezt megpróbálom beleépíteni a történetbe.
Nem lenne rossz a gyilkos halála után beleépíteni, de akkor meg ki kéne hagyni a csatornás részt, ami miatt sok izgalmas résztől meg kéne válni. Ezért kíváncsi lennék a véleményedre Regnar (persze mindenki máséra is), hogy, hogy tetszett a csatornás rész?

Ventur??? Hmm… nem is rossz. Ezt a hálóhintázás dolgot, lehet télleg el kéne felejteni, de... mivel Peter 16éves és olyan dolgokat tesz, amit csak álmában tudna megvalósítani, és az se lehet, hogy szótlanul leng összevissza, ezért gondoltam hogy beleteszem a jupiii-zásokat.
Szerinted mit tegyek be helyette?? Persze ha van valakinek valamilyen javaslata, ami evvel kapcsolatos szívesen meghallgatom!

A szóhasználat, hát igen...az, az én hülyeségem, ha átnézném pontról pontra a történetet, akkor biztos más szót használnék. De ezekre akkor legközelebb odafigyelek.

Flash Thompson, felejtős, igazad van, nem is tudom, mér írtam őt bele a történetbe. Először úgy szerettem volna, hogy nagy barátok lesznek Peterre, de nem teccet a dolog valami miatt. Utána született meg ez a variáció. Ez teccett, de most hogy írtad rájöttem nem az teccik benne, hogy Flash-el vannak rosszban, hanem maga a szituáció, éppen ezért kitalálok valami újabb és érdekesebb karaktert.
Osborn művek??? Jó kérdés és igen bonyolult. Viszont minden összeáll:
Mert, ugye ha kihagynám a történetből azt a csatornás részt, akkor az Osbron műveket simán kilehetne írni a forgatókönyvből, így nem kellene máshol változtatnom.
De majd kíváncsi vagyok, kinek hogy teccett a csatornás jelenet. (Ha sokan azt mondják hagyjuk ki, és inkább Peter öngyilkossága kerüljön bele, megváltoztatom, de a csatornás részt majd valamikor valahol még vissza fogom hozni mert nekem nagyon elnyerte a tetszésem).

Peter jelleméről még annyit, hogy tényleg megérdemelne egy jellemváltoztatást. Én is gondolkoztam már ezen, de mindig csak annyit terveztem el, hogy max egy kis időre lesz olyan más. De ez az öngyilkosság lehet, megváltoztatja őt, majd nagyon.

Jah és még egy valami: Szerinted hogy sikerült az a jelenet, amikor Petert megcsípi a pók, a hajón ott a kiállításon??? Nem túl béna???

És még1szer köszi, hogy elolvastad! Várom a többiek véleményét is!
« Utoljára szerkesztve: 2005. December 01., 14:15:18 írta letsgo »

Nem elérhető regnar

• Galactus
Pókember
« Válasz #192 Dátum: 2005. November 30., 19:55:51 »
Elolvastam Letsgo művét..

Először is.. hosszú

Szóval:

Alapjában véve nem rossz az elgondolás azzal, hogy Peter is bekerül a börtönbe, és konfliktusba keveredik a gyilkossal.
Kellene bele valamilyen csavar, vagy fricska amely egyedivé tenné. Pl Peter a póktól nemcsak szupertulajdonságokat szerez, hanem maradandó károsodásokat is, amelyek befolyásolják további hétköznapi életét. Esetleg drámai vizekre evezni és Peter egy önmagát is veszélybe sodró (öngyilkosságot fontolgató) emberré válik, mert nem tudja elfogadni magát.
Az egyetem költöztetés dolog nem rossz, a hajó neve lehetne Venture.
Szerintem a víg hálóhintázás, és a jupiii meg egyéb ugrálások eléggé lejáratottak már, főleg ebbe a szituációban nem hiszem, hogy bárki vígan hintázna...
Néhol zavaró a szóhaszálat..pl may néni röhög.. szerintem Ő az aki soha nem röhög, maximum kacag.
Szerencsétlen Flash Thompsont is el kellene felejteni, próbálj egyedi karaktereket kitalálni és elrugaszkodni a megszokott sablontól. Ez áll az Osborn művekre és May Jane-re is. Szerintem már agyonrágott csont mindegyik (Úgy értem, hogy rengeteget szerepeltek már a különböző Pók történetekben, nekem már kicsit sok belőlük..) .. Ha valami újat szeretnél, szerintem nélkülük próbáld.

Érdekesek az elgondolások, egyes elemei nagyon jók. Szerintem érdemes még csiszolgatni, mert tényleg jónak tartom. Szerintem Peter jellemén lenne érdemes változtatni a már megszokotthoz képest.

(persze a fent leírtak, csupán a személyes véleményem, én így látom..)

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
Pókember
« Válasz #191 Dátum: 2005. November 27., 19:21:53 »
a hosszú sorokat tördelned kéne és tele van hibákkal

de nekem teccik    (bár ezt már mondtam msn-en)

Nem elérhető letsgo

• Pókember
Pókember
« Válasz #190 Dátum: 2005. November 27., 17:05:56 »
Sziasztok!
Lenne egy óriási kérésem Hozzátok:

Írtam egy Pókember történetet (nincs még befejezve) és nagyon érdeklene a vélemények, tippek javaslatok ötletek hozzászólások. Minden ami a történettel kapcsolatos. Nagyon fontos lenne ha valaki tudná véleményezni, mert nagyon kiváncsi vagyok hogy hogy sikerült a művem. Ezért arra gondoltam hátha találok valakit akinek feltudom kelteni az érdeklődését:

http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/legospiderman.txt

Jah és ez az első változat, ami meg is láccik rajta (telis tele van helyesírási hibákkal, felcserélt szavakkal, néhol értelmetlen mondtatokkal, amivel én direkt nem foglalkoztam mert teljesen a törétnetre koncentráltam)

Előre is köszönöm!

Jó szórakozást hozzá!

U.I: ha sikeres lenne, meg lego-képregényesíteném!

Nem elérhető kaine

• Hulk
Pókember
« Válasz #189 Dátum: 2005. Augusztus 21., 19:08:02 »
Az eredeti író nem akarta, hogy megint egy Peterhez közeli ember legyen a hunyó, hogy ne legyen túl hihetetlen az egész. Kár, hogy elment, mielőtt befejezhette volna amit kitalált.

Nem elérhető Tom Fireheart

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Pókember
« Válasz #188 Dátum: 2005. Augusztus 16., 11:19:52 »
Idézet
Ezzel a minisorozattal meg értelmét vesztette csomó minden, pl. Peter kettős érzései Neddel kapcsolatban...
Szerintem egyáltalán nem vesztette értelmét, csak még tragikusabbá tette Ned emlékét. Ugyanakkor méginkább kiemelte az igazi Vészmanó zsenialitását.

Idézet
Arról nem is szólva, hogy régen mennyit vesződött Peter a Vészmanóval, most meg ripsz-ropsz lenyomja.
Azért ne feledd, hogy Peter régen is legyőzte egyszer a Vészmanót a Túsz-szabadítás c. magyarul megjelent számban. De futni hagyta, hogy megmentse M.J.-éket. (Bár a maszkját simán levehette volna akkor is.  ) Plusz még volt egy-két alkalom, amikor nagyon közel állt a legyőzéséhez. Ebben a miniben viszont alaposan meglepte a Vészmanót, aki ráadásul hosszú ideig nem volt a manógúnyában. És örökké neki sem lehet akkora mázlija, hogy mindig leléceljen.

Nem elérhető szam

• Venom
    • http://szam42.uw.hu
Pókember
« Válasz #187 Dátum: 2005. Augusztus 15., 22:24:04 »
Hmmm... nekem nem volt a szívem csücske ez a történet... még emlékszem, hogy mennyire megrázónak találtam azt a részt, amikor elkapták Ned Leedst... ezzel a minisorozattal meg értelmét vesztette csomó minden, pl. Peter kettős érzései Neddel kapcsolatban... meg egyébként is... az a berlini sztori marha jó... kár volt így visszanyúlni és átértelmezni ezt a klasszikust (is). Arról nem is szólva, hogy régen mennyit vesződött Peter a Vészmanóval, most meg ripsz-ropsz lenyomja. Igaz, arra jó volt a történet, hogy elvarrja a Kingsley-szálat (őt a régi számokban nem tudtam hova tenni), de van olyan érzésem, hogy frappánsabban is meg lehetett volna oldani, pláne, ha jól emlékszem, akkor valamelyik régi számban van egy olyan kép, amikor Peter látja, hogy Keating kapitány találkozik Roderick (bár ezek után lehet, hogy a másik) Kingsleyvel... ez továbbra sincs megmagyarázva (asszem).

Nem elérhető Tom Fireheart

• Sólyomszem
  • *
Pókember
« Válasz #186 Dátum: 2005. Augusztus 15., 21:33:41 »
Elolvastam a Vészmanó él sztorit, mert sokan dícsérték.
Húúúú, ez nagyon állat sztori!!!                
Már az első rész is óriási fordulatokat rejt, és végig izgalmas a sztori mindhárom részen át! Fantasztikus! Minden rejtélyt megválaszol a Vészmanóval kapcsolatban, a korábbi részekre visszamenőleg! Ráadásul annak idején, amikor a magyarul megjelent számban olvastam Ned meggyilkolását, nekem se tünt fel, hogy az igazi Vészmanót nem tudták volna ilyen könnyen megölni, legalábbis azt hittem, hogy a vállát ért lövés miatt gyengült le. Szóval csak néztem, mint a moziban.  Hát nagyon nagy volt ez a sztori, köszönet Nektek, hogy honosítottátok!        

Nem elérhető szam

• Venom
Pókember
« Válasz #185 Dátum: 2005. Augusztus 15., 11:13:19 »
Miután a Pókember szekció igencsak lecsúszott, gondoltam beharangozom, hogy érkezik a  Venom - Halálos védelmező  4. része. Már csak szakértő szemek vizsgálatának kell alávetni, és ha ők rábólintanak, már megy is ki a következő frissítéssel.

Nem elérhető regnar

• Galactus
Pókember
« Válasz #184 Dátum: 2005. Június 16., 14:59:55 »
Ott a pont    

Nem elérhető Liar

• Indiana Jones
  • *
Pókember
« Válasz #183 Dátum: 2005. Június 16., 14:57:09 »
Idézet
Tudtok róla valamit, hogy miért alakult így, hogy Pókember néven fut és nem is szerepel benne szinte semmit?
Hogyne, így sokkal könnyebb volt eladni!

Nem elérhető regnar

• Galactus
Pókember
« Válasz #182 Dátum: 2005. Június 16., 14:08:53 »
Pókember: Befutott emberek.

Borító. Hát eléggé érdekes. Nekem a színei kicsit zavaróak. Nagy ellentétet látok a sárgás és szürkés-lila szín között. Maguk a rajzok tetszenek, főleg vezér és kalapácsfej. A címfelirat betűválasztása - bár nem tudom milyen volt az eredeti - kcisit merész, nekem összefolynak a betűk, és az F betű kicsit P-re emlékeztet... Később megismerve az eredeti címet, talán a Beavatottak jobb lett volna, persze ez csak szerény személyes vélemény.

Képregény. Érdekes stílusú rajzok, szerintem jól néznek ki. A színezést nagy "foltokban" oldották meg, sok az elnyagyolt háttérkitöltés színezéssel. A karakterek szépen megrajzoltak, arányosak. Szépen megrajzolt képregény.

Történet. az elején az ember annyira belefeledkezik a történetbe, hogy el is felejti, hogy lesz itt még Pókember is. Nagyon jó az indítás, mindig tetszettek az effajta "maffia" történetek, ahol néhány pasi megpróbál a nagyfőnök kegyeibe kerülni, és elérni a belső kört. Aztán olvassa tovább és még mindig sehol pókember, de a történet nélküle is nagyon jó, és ekkor - Megtorló.. oh yeahhh   (MEgtorló a király), szóval újabb meglepetés, ami emeli az est fényét, ahogy modani szokták..És már túl vagyunk a történet felén.. (megráztam a fejem és visszaléptem a borítóhoz... Pókember... akkor biztosan lesz benne), fokozva a bűnözői kört, megemlítik a Rózsát is. Aztán Osborn... Ez már kicsit sok... A történet jó, érekes, de kicsit sok lett az utalás és a feltűnő szereplő...Ilyen bandaháború már jelent meg történetben... Aztán az utolsó 10 oldalra megjelennek a jófiúk, póki, amerika kapitány, megtorló, fenegyerek... hááát.
a történet jónak indul, de egy kicsit besűrűsödik.. túlzottan tömör lesz, talán elfért volna jobban kidolgozva 4 részben... Vannak nagyon jó elemei, de sok így egyszerre. Jó lett volna, ha részletesebben kifejtik, vagyis sikerül kifejteni a két srác közötti feszültséget, ellentétet és barátságot. Szóval a történet vége újra nagyon jóvá válik a két szembenálló férfi és az egyikük megölése visszahelyezi a történetet az elején megkezdett lassabb, de kifejtettebb szálra. A befejezés pedig kifejezetten érdekesre sikeredett. Szóval az általam kicsit elsietettnek érzett középső szakasz ellenére nagyon jó történet, tetszett, jó választás volt.

Beírás. A fortunato gépelt oldalon.. "nyakeremre" háááát.. talán nyaki ütőeremre, vagy valami hasonló.. ez olyan furcsa így...
Az utolsó oldalon igazából én sem vagyok biztos benne, úgyhogy lehet, hogy hülyeséget írok most, de a legnagyobb szót így kell elválasztani? Legnagy-obb?

Persze ez a két apró hiba az egészhez képest semmi, hiszen jól olvashatóak és magyarosak a mondatok. Sok a szöveg, ezért nyilván nagy munka lehetett vele, ami meg is hozta gyümölcsét. Tetszett a beírás.

Összességében. Szépen megrajzolt, jól beírt, és (bár szerintem kicsit sűrű, és néhol túlzottan gyors) egy nagyon jó történetet választottatok, jó volt olvasni.

EGy kérdésem azonban lenne: (Palik után szabadon)

De hova tűnt Pókember??????

(Ennyi erővel lehetett volna Marvel Banda Wars is a címe, Póki nem sok vizet zavart.  ) Tudtok róla valamit, hogy miért alakult így, hogy Pókember néven fut és nem is szerepel benne szinte semmit?

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #181 Dátum: 2005. Június 15., 11:49:13 »
Frissültünk. Pókember:Befutott emberek

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
Pókember
« Válasz #180 Dátum: 2005. Május 19., 11:39:46 »
Örülök, hogy befejeződött a Spider-Man: Blue.
Oké, tudom, most már fent van egy ideje. A többiekkel ellentétben, akik még a megjelenés előtt olvasták   , én csak mostanában szántam rá magam. Na nem, mintha az érdeklődésem lankadt volna a sorozat irányában, csak időm nem igazán volt.
Nekem tetszett a Blue.
A rajzai hangulatosak és a történet is bejött. Nem vártam nagy fordulatokat, de nem is ez volt a lényeg. Engem valahogy megfogott az egész hangulata. És persze örültem Gwen jelenlétének is. És jó volt látni, hogy Peter-nek valami végre összejött.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Pókember
« Válasz #179 Dátum: 2005. Április 21., 20:32:58 »
Nem, Ádám, nem vártam nagy csavart, pusztán azt mondom, hogy ha nem lett volna az utolsó 3 oldal, felesleges lett volna kiadni a képregényt, mert nem lett volna semmi töltete az egésznek.
Igen, az nekem se olyan biztos, hogy annyira szereti MJ-t, mikor elvette, akkor is teljesen bizonytalan volt az egész, igazából szerintem MJ szerepe, hogy valami stabilitás legyen az életében.
Venomról már én se tudom, hol tartunk vele     Perpill a Fierce-t csinálom, aztán akarom folytatni a Fáklyát, utána lehet róla szó.

Nem elérhető szpÁDÁMen

• Garfield
  • **
    • http://szpadamen.uw.hu
Pókember
« Válasz #178 Dátum: 2005. Április 21., 15:54:15 »
Idézet
Köszi a dícsérő (meg a nem dícsérő   ) szavakat Ádám... jogos mindkettő  
A Venom már készül, épp tegnap tárgyaltam Trollal, megcsinálta a satírt, elkezdtem beírni, legkésőbb jövő héten várható...
     Király! MÁr nagyon hiányzott! Köszi szépen!
"Here comes the Spider-Man!"

Nem elérhető szam

• Venom
Pókember
« Válasz #177 Dátum: 2005. Április 19., 18:54:38 »
Köszi a dícsérő (meg a nem dícsérő   ) szavakat Ádám... jogos mindkettő  
A Venom már készül, épp tegnap tárgyaltam Trollal, megcsinálta a satírt, elkezdtem beírni, legkésőbb jövő héten várható...

Nem elérhető szpÁDÁMen

• Garfield
  • **
    • http://szpadamen.uw.hu
Pókember
« Válasz #176 Dátum: 2005. Április 19., 16:56:08 »
MOndjatok bármit, nekem tetszett ez a sorozat!    ÉN imádom a klasszikus történeteket. VTomi, mit vártál, valami extra nagy fordulat egy már megírt sztoriban? Ez egész másról szólt. Pont hogy maga a harc itt a zavaró tényező, mármint annak kell lennie, mhisz Peter életébe állandóan beleszólt Pókember lénye. De az MJ-s rész tényleg nagyon jó. Bár nem tudom, hogy biztosan szereti-e Mary Jane-t, szerelemből... Olyan fura... Ha nincs ló jó lesz a szamár is. Tudom, hogy az ő kapcsolatuk azért ennél komolyabb, de akkor is... Az átélt dolgaik azok, amik őket annyira összekovácsolták inkább, mint a szerelem. Vagy hát nem tudom. Persze, szerelmesek is, de hát MJ is háromszor visszautasította, Peternek sem volt Gwen után az első határozott döntése Mary Jane, azért még volt egy pár barátnője...
A rajz... igazából, amikor még rendszeresen jött a sorozat  egészen hozzászoktam ehhez  rajzhoz. Most már nem tetszett, ennyi kihagyás után. De elment, tegyük fel. Szerintem nagyon leegyszerűsített.
Azért nagyon köszönöm, szam, hogy megcisnáltad!!! A beírással és a fordítással semmi bajom, király, esetleg annyi, hogy direkt más színű a kék, mint az előző részekben? A gondolattéglalapokra értem... A borító király, Troll!!!
Jah, eszembe jutott valami Troll borítóiról!! Figyu, a Marvel Lovagok feliratot (amiket a Spideromra csinálsz) nem szeretnéd összerakosgatni az eredeti betűkből a feliratot? Csak az "O" betűt kéne neked meggyártanod, a többit csak összerakod...
Még valami: mi van a VENOM : LETHAL PROTECTOR sorozattal? Leállítottátok, vagy nincs beíró?  Ha megvannak a szkennek, meg be van gépelve a fordítás, gyorsan megcsinálhatom, mert ha jó a szkenn, tényleg gyorsan megy, főleg Micheline írásai...  Ha gondoljátok... És ha Kaine el nem tilt tőle!  Mert Spidertomon is lemaradáásom van...  Meg a Spidertommal is...
"Here comes the Spider-Man!"

Nem elérhető Blue S

• Venom
Pókember
« Válasz #175 Dátum: 2005. Április 17., 09:23:49 »
Érdekesen húzás volt, hogy Kraven volt az, aki megrendezte az összecsapásokat Pókember ellenfeleivel.

Mikor MJ benyitott, az tényleg nagyon jó volt. Kicsit rossz érzés lehetett neki, amolyan "örök második" beütése van a dolognak, még akkor is, ha ez talán nem igaz. Tulajdonképpen ezért is bírom annyira MJ-t, mert rengeteg dolgot elnéz Peternek.

A rajzok eleinte furának tüntek, de a sorozat többi részét olvasva, lassan megszoktam őket és szvsz pont illenek a sztorihoz.  

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Pókember
« Válasz #174 Dátum: 2005. Április 17., 07:27:53 »
Porthoshoz hasonlóan én is protekciós first-lookot kaptam.
Igazából a képregény sztorija teljesen átlagos, semmi különösebb csavar nincs benne, egy banális harcjelenet a nagy része. Az igazán érdekes pont, a lényeg benne a vége, különösen az utolsó előtti oldal, mikor MJ benyit a padlásra, a többi oldal szinte csak alibi, hogy létrejöjjön egy képregény. (Mindezt nem lehúzásnak szánom, pusztán jelezni akartam, hogy nem látok olyan különleges erőt a sztoriban, mint például a Sins Pastban)
A rajz egyszerű, de nem csúnya; stílusos, ez igaz a színezésre is, amivel nem erőltették meg magukat a készítők.
Felfedeztem egy kis hibát, amit eddig nem vettem észre: a 20. oldalon az utolsó kép első bubijában AMÍG helyett AMIÍG van.

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
Pókember
« Válasz #173 Dátum: 2005. Április 15., 20:56:37 »
Na Blue 6
Bár én már tegnap elolvastam (PROTEKCIÓ:     )
NAGYON KIRÁYL VOLT!!!!!!!!!!!
Gratula hozzá szamnak.
Bár márrégebben is olvastam őket, de tegnap elkezdtem újra elolvasni őket, de aztán bealudtam  
Na szal 1 kérdés
A 6. rész végén van ott 5 kis kazi.
Az gondolom az 5 rész.
Szóval részenként 1 kazi.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Pókember
« Válasz #172 Dátum: 2005. Április 15., 20:26:36 »
A témában frissülés történt - Pókember - Kék #6/6.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Pókember
« Válasz #171 Dátum: 2005. Február 28., 18:57:07 »
Tulajdonképpen nem érint engem a megjelenés, ha még az előfizetett Pókemberemet se kapom meg... Vagy biztos csak másfél hónapja késik.
Viszont ha a Marvel Age Spider-Mant kiadjátok, azért nem haragszom meg.  Az nagyon durva, ahogy némelyik rész kinéz.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Pókember
« Válasz #170 Dátum: 2005. Február 28., 12:43:21 »
Igen, természetesen.  
Jut eszembe, VTomi, ha ennyire kiborulsz az ilyentől, akkor óvatosan állj hozzá minden egyéb Pókemberes cucchoz is mostantól, mert sose lehet tudni mi jelenik meg...  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
Pókember
« Válasz #169 Dátum: 2005. Február 28., 09:35:29 »
Idézet
Most úgy gondolom, hogy ha már megjelent és eltelt mondjuk két hét, akkor utána vissza lehet tölteni. Akár az egészet is.
Csak nem árt feltűntetni mellette, hogy ez nem a nyomtatásban megjelent verzió, hogy ne legyen félreértés.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Pókember
« Válasz #168 Dátum: 2005. Február 26., 21:53:21 »
Eleinte én is úgy gondoltam, hogy maradjon fenn az első rész reklámnak, de lebeszéltek róla. Most úgy gondolom, hogy ha már megjelent és eltelt mondjuk két hét, akkor utána vissza lehet tölteni. Akár az egészet is.

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
Pókember
« Válasz #167 Dátum: 2005. Február 25., 23:51:02 »
Hello!

VTomi!
Szerintem nem hiába csináltad a fordítást ( illetve honosítást ), nekem nagyon tetszett, és mikor kiderült, ez jelenik meg márciusban, egyből át is futottam újra.
Örülök, hogy a Death&Destiny jelenik meg nyomtatásban, mert jó történetnek tartom. Most azt sem bánom, hogy egy részét már elolvastam a neten, sőt, ez inkább felkeltette a kíváncsiságom! Szóval szerintem nem volt hiábavaló a munkád!

Szerintem nem kellett volna levenni a Death&Destiny első részét. Nem hiszem, hogy az bárkit is befolyásolna a megvásárlásában, hogy az első részét a történetnek már olvashatták. Ha az egész fent lenne, akkor megérteném, miért kell levenni a netről, de így? Szerintem ez egy jó reklám lenne a kiadásnak. A Marvel honlapján is vannak fent előzetesek...legalább pár oldalt tegyetek már vissza, és akkor egy kicsit talán VTomi is kárpótolva érzi magát.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Pókember
« Válasz #166 Dátum: 2005. Február 24., 18:08:49 »
Írtam egy választ a Whaddafakkba.