HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
zozi56:
Köszi a véleményt!
1) Az nem a szimbióta volt, hanem csak Peter maszkja az egyik fekete pókruhájáról. A Hírharsonában felejtette, Jameson ott talált rá Peter holmija között, gondolom, nem tartott neki sokáig összerakni, hogy Peter a Pókember. De a következő részben fel fog tűnni a szimbióta is, fontos szerepe lesz neki.
2) Ez majd kiderül a két befejező részből. De azért leírom letakarva: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Vízember a hatodik, csak ő most nem volt ott[/span].
A folytatás hamarosan jön, nem kell már sokat várni rá.
Amondin:
Kicsit megkésve ugyan de köszönöm Zozi56-nak és Predashnak a Pókember Uralom első két részét.
1.Jó kis alternatív történet JJJ kicsit megváltozott, Peter is de ő inkább negatívabb irányba Jamison meg inkább pozitívabb irányba. Az első rész annyira még nem nyerte el a tettszésemet Petert így látni nagyon furcsa volt a Vezér még furcsább de a végére kezdett érdekelni a történet. Amit itt nem értek az az hogy a szimbióta (mert gondolom az volt) hogyan került rá Peter fényképezőjére és Jamison honnan tudta hogy ő volt a Pókember?
2. Ez már sokkal jobban tettszett Peter végre egy kicsit Pókember lett újra, feltűnt a Bűnös hatos, Jamison elkezdett bízni Peterben furcsa is volt hogy ő aki a legjobban utálja a jelmezes hősöket Pókembernek drukkolt de mint mondtam megváltozott. Kraven pedig elég durva volt ahogy megölte azt a kisfiút csak úgy. Az itteni kérdésem az lenne ki a hatodik tag mert én csak ötöt számoltam. Skorpió Misterio Kraven Homokember és Elektro. Talán Oktopusz lenne az de akkor ő meg miért segítene Peternek ha tudja hogy akkor meghal?
Remélem hamarosan jön a folytatás is.
kaine:
Mind a gyerekeik voltak.
Predash:
JJJ láthatóan sokkal vénebb(szó szerint), mint Peter. Az ellenfelek pedig jó kérdés. Vagy írói hiba -bár az utolsó részt még nem olvastam-, vagy pedig egy nyitott kérdés.
zozi56:
Tényleg, erre eddig nem is gondoltam, hogy az ellenfelek nem öregedtek. A Vezéren mondjuk látszott, hogy már nem a régi, a többieken tényleg nem igazán.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése