HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
turkia:
Most, hogy mondjátok, tényleg Robotzsarus. Annak az első részében (talán többiben is) még reklám is van, valami naptej, aminek halálos mellékhatása lehet. Életszerűvé tette a filmet. Itt is jó ez a híradós rész, izgalmassá teszi a képregényt. Köszönet érte
zozi56:
Köszönöm szépen!
És igen, nem te vagy az egyetlen, akinek a Robotzsaru jut eszébe a képregényről, egyik ismerősöm is ezt mondta róla. Én annak csak egyetlen részét láttam, és azt is nagyon régen.
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1869&catid=6\" target=\"_blank\"]Pókember - Uralom 03.[/a]
keildavid:
Ezer köszönet zozi56 és Predash a Pókember: Uralom 3. részért. Ebben a részben valóban megtudhattuk, mi történt Mj-jel. Jamesonról nem gondoltam, hogy olyan brutális dolgokat csinál. Mert majdnem úgy tűnt, hogy gyilkolni akart. Azok a fekete színű ragacsos lények Venomok lehetnek. A rengeteg közjáték, pl.: a tv- híradók, a rengeteg harc és katasztrófák, amikről Pókember csak később értesült. Ez a rengeteg közjáték olyan volt, mint a Robotzsaruba. És ha jól láttam, Pókember felvette a kék-piros jelmezt.
Sok sikert kívánok nektek a befejezéshez. És még egyszer boldog születésnapot kívánok neked zozi56.
Predash:
Azért Peter alapból erősebb az átlagembereknél, köszönhetően a póknak, ami megcsípte. De ne izguljatok, nem sokára jön a befejezés...Ha az időm is úgy engedi.
Amondin:
Nem a szimbióta? érdekes azt hittem azért tudot ismét pókember lenni mert a szimbióta felerősítette, ezek szerint több erőt adott az a pók Peternek mint azt gondoltam volna hogy még 60 évesen is ilyen erős.
És tényleg van is rá utalás hogy ő a hatodik (persze csak miután elmondtad jöttem rá az utalás lényegére)
Köszönöm a válaszokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése