HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
StakDrone:
Én csak azt nem értem hogy lehet ennyire öreg Peter, amikor Jameson már akkor is vén sz**os volt, amikor Parkernek kitöltötte az első csekket a fotóiért, itt mégis mintha fiatal(os)abb lenne mint póki. Fura. Aztán persze ott vannak a gonosz ellenfelek - vadász, skorpi, homok, zizifej(elektro) - akik mintha nem is öregedtek volna, de persze lehet h ők sztázisban voltak vagy ilyesmi.
No mindegy csak fura ez a kavarás a korokkal.
keildavid:
Néhány véleményt még nem írtam a többi Pókember képregényről, de most itt van a véleményem.
A Pókember képregényekből sok érdekes dolgok voltak. A Marvel Csapatokban Pókember találkozott egy-két szuperhősökkel. Pl. az X-Mennel, Fenegyerekkel, Fekete Özveggyel, Csodakapitánnyal és Űrrókával. A Kék című mini elgondolkodtató, drámai jellegű a történet. Jeph Loeb nagyon remekül megírta ezt a minit. A Tündérmesék 4 különböző történet volt Pókemberről más-más stílusban és felfogásban.
A Vészmanó él különleges volt és tetszett nekem ez a történet. Itt minden igazság kiderült a Vészmanóról. A Befutott emberek egy eléggé más jellegű történet. Mert ez bár Pókemberes történet, de nem ő a főszereplő a történetben.
A Venom jó ez a sorozat és itt is mint mindig felbukkan Pókember. Itt kiderült Eddie Brock eredetéről és apjáról.
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt, ősztintén szólva én sem döbbentem nagyon a végén, de amúgy nagyon profi a történet, és a honosítás is!
Predash:
--- Idézetet írta: zozi56 ---...ha esetleg lenne még hozzám hasonló gyengeelméjű, akinek nem esett le "a dolog", annak na lőjük le a poént...
--- Idézet vége ---
Ha akár csak egyetlen egy embernek nem esett még le, és a második szám utolsó oldalán lepődik meg, már akkor is megérte kitakarni.
zozi56:
--- Idézetet írta: keildavid ---Kettőt egyszerre? Ez nagyon jó ötlet. Ezt ne vedd sértésnek. Miért lesz ez így? Mert ezzel lemaradtunk az utóbbi időben? Meg azért is, mert dupla adag Pókember: Uralommal dupla izgalom is lesz?
Sok sikert kívánok neked zozi56.
--- Idézet vége ---
Dehogy veszem sértésnek, kérdezz nyugodtan. Igen, az egyik ok, hogy kicsit csúszott a sorozat, a másik, hogy... lesz akkor egy bizonyos esemény, és akkorra szeretném időzíteni.
--- Idézetet írta: Asys ---Ha nem lehet beszélni egy adott témáról,akkor mi értelme van a fórumnak?
--- Idézet vége ---
Lehet, biztos csak azért takarta le a hozzászólásod egy részét Predi, hogy ha esetleg lenne még hozzám hasonló gyengeelméjű, akinek nem esett le "a dolog", annak na lőjük le a poént. Bár a reakcióitok alapján úgy tűnik, nyilvánvaló volt az egész, és csak én lepődtem meg az utolsó panelen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése