HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (155/267) > >>

Amondin:
Értem hogy nem ütőeret talát el de akkor is annyi vérveszteség után azért már illik meghalni.

Nulladikalany:
Nekem is tetszik a sztori, de a rajzok... Bár megfigyeltem, hogy amelyik történet nekem nagyon bejön, az mindig gyenge a rajz terén.

zozi56:

--- Idézet ---Basszus, amennyire kétkedve fogadtam az első  két részt (pláne az igen furcsa rajzok miatt), annyira kénytelen vagyok  most mea maxima culpa-t mondani. Nagyon komoly, ahogy ez az egész  alakult. Borzasztóan várom már a végét.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszik.  Nekem az jön be nagyon, mikor a szöveg teljesen ellentmond az aktuális képnek, például a mostaniban az "életeket mentünk", közben pedig a halott csecsemő cumija látszik, illetve az előző számban a hullazsákos jelenet. Lesz még pár ilyen.

--- Idézetet írta: Amondin ---Köszönöm Zozi56-nak és Predashnak az Uralom 3. részét.
Nagyszerű lett a történet színvonala Venom feltűnése a legjobb ötlet szerintem, pláne ha tényleges ellenfélként szerepel. Jó kis összecsapásra lehet számítani Bűnös Hatos Venom talán Oktopusz.
--- Idézet vége ---
Igen, a következő számban lesznek már komolyabb csatajelenetek is. Oki doki viszont már nem, neki ennyi volt a szerepe (helyette jön Vízember).

--- Idézet ---Jamison pedig tényleg megváltozott de nem értem ha valakinek elvágják a torkát akkor mégis hogy éli túl?
Azt még értem hogy Venomhoz több kell egy tőrdöfésnél de egy ember azért csak meghal egy ilyen után.
--- Idézet vége ---
Azt Venom (illetve Saks) mondta a történetben, hogy Jameson nem találta el az ütőeret, így nem lett komolyabb baja a polgármesternek.

Amondin:
Köszönöm Zozi56-nak és Predashnak az Uralom 3. részét.
Nagyszerű lett a történet színvonala Venom feltűnése a legjobb ötlet szerintem, pláne ha tényleges ellenfélként szerepel. Jó kis összecsapásra lehet számítani Bűnös Hatos Venom talán Oktopusz.
Jamison pedig tényleg megváltozott de nem értem ha valakinek elvágják a torkát akkor mégis hogy éli túl?
Azt még értem hogy Venomhoz több kell egy tőrdöfésnél de egy ember azért csak meghal egy ilyen után.

Farek:
Basszus, amennyire kétkedve fogadtam az első két részt (pláne az igen furcsa rajzok miatt), annyira kénytelen vagyok most mea maxima culpa-t mondani. Nagyon komoly, ahogy ez az egész alakult. Borzasztóan várom már a végét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése