HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Predash:
Köszönjük (zozi nevében is) a dícséreteket a honosításra. És nagyon jó, hogy titeket is hasonló érzések kaptak el, mint engem, és zozit. :)
Dris:
Egyik kedvenc Pókember történetem, megvan angolul, és jó volt végre végig olvasni magyarul is. Köszi Predash, Zozi, hogy befejeztétek, a honosítás is pazar. :worship:
torjack:
Örök hála! :worship:
A befejező rész feltette az i-re a pontot. A rajzok talán nem az igaziak, de a sztori mindent vitt.
halfevil:
Köszi!!!!!
Már nagyon vártam a befejezést és nem csalódtam! A rajzok stílusa szerintem jó, a sztori teljesen él vele. A karakterek kidolgozottsága összhangba került, így nem kellett több narratív szöveg, az egyszerű, de hatásos rajzok elmesélnek mindent a szereplőkről, a sorsuk kiolvasható a tartásukból, az arckifejezésikből. A képregény értelme valósult meg benne! :)
Galamb:
Kösz szépen! A vége elgondolkodtató volt, szegény Peter már mennyire vágyott rá, hogy Mj-vel lehessen s túlvilágon, erre életben maradt, és tovább folytatja a hősködést, ahelyett, hogy pl. végzett volna magával. Ebből látszik milyen nagy hős valójában. Muszáj lesz még egyszer elolvasni egybe a 4 részt. :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése