HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
scorpi:
Helló!
Egy kérdésem lenne. A sosi oldalán http://sosi.uw.hu/ fentlévő Venom: a bűnös mindent visz/Venom - Sinner takes all
mini utolsó 5. részét esetleg nem tudnátok honosítani? Évek óta várom hogy befejezzék de szerintem már nem működik az oldal. Előre is köszi.
KiD:
Hi!
A befutott emberek képregényről lenne egy kérdésem. Nem tudom mir vélni, amit Ulrich Osborn lapjára írt. Mire utalt ott?
Gorgonita:
Mesterien szőtt történet. :sm-clap:
Genzo:
vicces, hogy Freemannek pont az az avatarja itt, mint ami nekem volt amikor felregisztáltam a fórumra. A Watchmenes smiley. jó választás ;) és én is üdvözlöm az új arcokat :)
s hogy ne csak offból álljak ki, a világ összefogott ellenem, és nem engedik hogy rendesen végig tudjam olvasni a Pókember Uralmat. pedig a kiváncsiság megesz lassan. de nembaj, holnap azért is elolvasom, és véleményt is irok :D kizárom a világot. :)
zozi56:
Köszi szépen a véleményeket! Ebben az utolsó részben lehet igazén megérteni, miért is szeretem annyira ezt a történetet.
--- Idézet ---Elolvastam a Pókember: Uralom 4. részét, és szabályosan megkönnyeztem.
--- Idézet vége ---
Ennek nagyon örülök! Akkor úgy tűnik, sikerült visszaadnunk az eredeti történet hatását.
--- Idézet ---De most komolyan Vízember és Elektro hol volt amikor az iskolában a víz és az elektromosság kölcsönhatását tanulták?
--- Idézet vége ---
Na ja, ott Pókember szerintem gondolatban facepalmozott. És Homokember pálfordulása nagyon bejött nekem is, szerintem Pókember után a legjobb karakter a sztoriban!
--- Idézet ---Bár az tényleg egy jó kérdés, hogy élhette túl a robbanást. Alternatív történetben mindig is előfordulnak néhány dolgok, amik rejtélyesek maradtak.
--- Idézet vége ---
Erről fogalmam sincs. Talán átugrott egy környező épületre.
--- Idézet ---A vége elgondolkodtató volt, szegény Peter már mennyire vágyott rá, hogy Mj-vel lehessen s túlvilágon, erre életben maradt, és tovább folytatja a hősködést, ahelyett, hogy pl. végzett volna magával. Ebből látszik milyen nagy hős valójában. Muszáj lesz még egyszer elolvasni egybe a 4 részt.
--- Idézet vége ---
Annyira hiányzott neki, hogy azt hallucinálta, hogy vele van (ahogy az előző részekben látható), különben nem tudott volna tovább élni.
--- Idézet ---A rajzok stílusa szerintem jó, a sztori teljesen él vele. A karakterek kidolgozottsága összhangba került, így nem kellett több narratív szöveg, az egyszerű, de hatásos rajzok elmesélnek mindent a szereplőkről, a sorsuk kiolvasható a tartásukból, az arckifejezésikből. A képregény értelme valósult meg benne! :)
--- Idézet vége ---
Jó, akkor a legközelebbi képregényt majd szöveg nélkül rakjuk ki. :badteeth: Egyébként szerintem is nagyon jó az érzelemábrázolás a képeken (arcokon). Nem realista stílusú, de az érzelmek teljesen "átjönnek", és ez a lényeg.
torjack, halfevil, Freeman, üdv a fórumon! Jó érzés, amikor új emberek tűnnek fel errefelé egy történet hatására. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése