HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Freeman:
Hali, nagyon jó volt az Uralom mini. Bár a rajzokért nem igazán vagyok oda, de a hangulata nagyon ott volt. Úgy magával ragadott, hogy rendesen elment a kedvem az élettől, hál'isten megúsztam happy end-el, már kezd visszatérni a kedvem :badteeth:
A fordításért és beírásért nagy köszönet az elkövetőknek.
Executor:
Szentimentalista, mégis tetszetős végkifejlet... :worship:
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 05., 13:56:41 ---De most komolyan Vízember és Elektro hol volt amikor az iskolában a víz és az elektromosság kölcsönhatását tanulták? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Két cavinton függő aggastyántól túl nagy észjátékot ne várj.
keildavid:
Ezer köszönet Zozi56 és Predash a Pókember - Uralom 4. befejező részért! :worship: :worship: :worship: :worship:
Pókembernek tényleg megmaradt a humora. Vízember megjelenésén egy kicsit csodálkoztam. Mert ő és Elektro mindig elfelejtik, hogy egymásra veszélyesek lehetnek.
Venom pedig nagyon óriás méretű volt és még többen is voltak a szimbiótákból. Egy egész seregnyien.
Homokemberről is meglepődtem, hogy mit csinált ő. Főleg amikor kiderült arról a kislányról(aki a lázadókkal volt), hogy ő valóban Homokember lánya.
Bár az tényleg egy jó kérdés, hogy élhette túl a robbanást. Alternatív történetben mindig is előfordulnak néhány dolgok, amik rejtélyesek maradtak.
Örülök, hogy a befejező része is kijött. Nem baj, hogy most februárba került sorra. "Jobb későn, mint soha." Így 2010-ben elolvastuk a Pókember - Uralom befejező részét.
Amondin:
Köszönöm Zozi 56-nak és Predash-nak az Uralom befejező részét.
Bármennyire is szörnyűek voltak a rajzok a történet mindenért kárpótolt.
Nagyon jól kitalálták Homokember lányának történetétét akinek hatására jó útra tért azt is hogy Pókember megküzd a rémes hatossal és legyőzi őket, hihetetlen hogy ennyi évesen még mindig tud verekedni ugrálni és persze a humorát sem veszítette el. De most komolyan Vízember és Elektro hol volt amikor az iskolában a víz és az elektromosság kölcsönhatását tanulták? :headscratch:
A vége pedig tényleg megható lett, bár az nem egészen világos hogy Pókember hogyan élte túl a robbanást mikor ő is a tetőn volt, de szerintem nagyszerű befejezése volt a történetnek. Remélem valamikor fogtok még ehhez hasonló alternatív történeteket honosítani.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése