HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
KiD:
A klón sztorik helyett szerintem inkább olvasd el ezt:
http://lifeofreillyarchives.blogspot.com/
A készítők visszaemlékezése a klón mizériára + minden (?) klón történet rövidebb-hosszabb összefoglalója egyben. Nagyobb élmény, mint maga a klón-saga, az tuti.
Valaki, ha jól tudom megcsinálta belőle a magyar fordítást is.
gabo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 18., 10:21:44 ---A szám amúgy - hogy a kérdésre is válaszoljak - valahol 90 és 180 közt lehet, szemlélettől függően.
--- Idézet vége ---
Ez nem semmi! Köszi a választ! :worship:
talgaby:
Sok. Pontos szám nincs, mert mindenki másként definiálja, hogy mi tartozik oda. A Marvel az eddigi legteljesebb gyűjteményt adja ki mostanában belőle, tíz darab növelt oldalszámú (átlag 14 füzetnyi tartalmú) kötet lesz. Hogy most ebben benne lesz-e a lezárás vagy csak a kétharmadáig (habár ez a kétharmad a füzetszám több mint 75%-át lefedi), még nem tudom, kérdezd Ben Reillyt, ő van olyan-- elvetemült, hogy pénzt ad ki érte, hogy birtokolhassa minden idők legnagyobb képregényes tömegszerencsétlenségét.
A szám amúgy - hogy a kérdésre is válaszoljak - valahol 90 és 180 közt lehet, szemlélettől függően. (Meg ízléstől. Bár ha úgy néznénk, akkor ha rajtam múlna, kb. 36 füzet lenne a teljes klón-sztori.)
gabo:
Még egy klón sztoris kérdés! :badteeth: A sztori mennyi részből áll?? Úgy halottam nem egy rövid történet! :headscratch:
KiD:
Szerintem a klón sztoriknak inkább ne örüljön senki. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése