HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
KiD:
A klón történetek durván rosszak voltak, és durván elnyújtották, de nálam főgenya teszi tönkre visszamenőleg is az egészet. Először jött a 90-es évek Maximum Carnage-estül, aztán a klóntörténetek hatszor olyan hosszúra nyújtva, mint eredetileg tervezték, és mikor az egészet elcseszték már, akkor nem hogy visszaállították volna az eredeti status quot, hanem visszaállították a 30 évvel azelőttit...
talgaby:
Ezért tettem bele, hogy még az ő pénze se kellett volna, hogy elég legyen ehhez. Osborn vagyonát nagyon brutálisan megnövelték, de a magyarázat szerint a pénzt már az után szerezte, hogy a Sakál felállította azokat a laborokat. Ne feledd, hogy a klón-sztorik alapján Warren ezekkel a létesítményekkel már az eredeti klón-saga alatt/előtt rendelkezett, amikor az OsCorp még szó szerint egy anyagi gondokkal küszködő vegyipari konszern volt csak, nem egy multinacionális óriásvállalat, amivé Osborn a rabolt pénz és a tiltott kutatásai segítségével emelte.
Farek:
Azért, ha belegondolsz, emlékeim szerint az egyik legnagyobb barom retconnal, Osborn visszahozásával megmagyarázták, hogy Póki minden baja mögött az ő - mármint Osborn - állt. Akár pénzelhette is a Sakált... :dry:
talgaby:
A legnagyobb baja az elnyújtottság.
És a Sakál. Tanári fizetésből csak az eddigi történetek alapján legalább négy titkos laborkomplexumot rendezett be, ebből egy több ezer négyzetméternyi felszerelést és klónozóegységet foglalt magába. ez a Marvel-univerzum más részein általában több tíz milliárdos tétel, akkora, hogy még a régi Oscorp-vagyonból is bajosan lehetett volna kihozni (pláne, hogy Osborn évente minumum százmilliókat kellett öljön felszerelésbe és fejlesztésbe).
Meg persze eléggé kínosan röhejes volt az egész degenerációs hablaty a klónoknál, amikor Sinister évtizedekkel azelőtt megoldotta a tökéletes tömegklónozás kérdését. Sőt, Arnom Zola is. Nulla kontinuitás.
És persze az erőltetett történeti elemek a közepétől kezdődően már külön bónusz. A tizenkét évvel ezelőtt elmébe ültetett poszthipnotikus parancsszó, ami végső soron egy eléggé drabális hülyeséget ültetett belé, nos, talán ez volt az a pont, ahonnan teljesen menthetetlen lett a sztori, mert az alkotóknak minden létező ötlete elfogyott.
Summers:
Amúgy a kíváncsi volnék nektek mi bajotok van a klón story-val?
Mert, hogy őszinte legyek én se vagyok odáig érte. Van benne egy pár dolog ami nagyon kiakasztott. Eleve az új Sakál, aztán ott görcsölünk 70 részen át, hogy valójában most a Vörös Pók Peter Parker vagy Pókember Peter Parker. Közbe megjelenik egy két régi gonosz, de olyan szinten ráül a töltelék storykra is, az egész klónozási dolog nyomasztó hangulata, hogy jaj.
A másik meg ugye a Pókgyilok a gyógyegér és Kanie a pszihopata. Kicsit már ekkor kezdett nekem sok lenni a raklap klónból. Aztán a legjobb a Pókgyilok halála aki addig tök sérthetetlennek tűnik és lezúg egy tetőről és kampec. Valami kreatívabbat is kitalálhattak volna.
Már bocs hogy így szemezgetek belőle, (főként azoktól akik nem olvasták) de annyi zagyvalék volt benne, hogy szerintem ezzel nem árultam el túl sokat.
És tényleg egyet kell értenem 30-40 füzetre ki lehetne herélni az egészet és még úgy is több mint elég.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése