HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Cardas:
Még nem jutottam el odáig, hogy megköszönjem a klasszikus póki számokat, de most megteszem: KÖSZÖNÖM! :)
Sajna ezeket már nem találtam sehol, szóval most nagyon örülök, hogy újra elérhetővé váltak! :worship:
joustoe:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 17., 10:45:35 ---és a kézzel beírtak teljesen kiesnek, így a STom-féle Pók-termés meglepően alacsony számra korlátozódik (szó szerint három számjegynyi kézzel beírt volt ott, vagyis simán el tudnánk látni két-három beírót fő munkaidőben csak azzal, hogy azokat egy jobb szkenbe átpötyögje).
--- Idézet vége ---
szerintem azért valamilyen aloldalon, esetleg külső tárhelyen lehet sokak örülnének, ha fellelhetőek lennének, aztán szépen lassan normálisan digitalizálva lennének, de ez csak az én véleményem
talgaby:
--- Idézetet írta: gabo - 2012. Január 17., 11:55:17 ---Akkor várhatóak a klón sztorik is??? Annak nagyon örülök!
--- Idézet vége ---
Még nem tudom. Lehet. Egyelőre ne készüljön rá senki inkább.
--- Idézet ---Így olyan mintha nem is lenne leállás csak egy Pókember hónap van tartva!
--- Idézet vége ---
Hát ja. ;D Örülök, hogy tetszik, ezzel akartam/akartunk eredetileg két legyet ütni egy csapásra (csökkenteni a leállást és megszabadulni egy csomó kapott Póktól).
gabo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 17., 10:45:35 --- Mivel egyelőre a modern klón-sztorikat visszatartjuk
--- Idézet vége ---
Akkor várhatóak a klón sztorik is??? Annak nagyon örülök!
A kirakott képregények nagy részét olvastam, de vannak nekem is újdonságok köztük! Örök hálám a képregényekért, és hogy még a nagy év elei leállás közben is kirakjátok őket! Így olyan mintha nem is lenne leállás csak egy Pókember hónap van tartva! ;D :worship:
talgaby:
Kösz, átírtam. :)
Most megy ugye a klasszikus klón-saga, ami valami százötvenvalahányig tart. Utána jön még fél tucat. Mivel egyelőre a modern klón-sztorikat visszatartjuk, és a kézzel beírtak teljesen kiesnek, így a STom-féle Pók-termés meglepően alacsony számra korlátozódik (szó szerint három számjegynyi kézzel beírt volt ott, vagyis simán el tudnánk látni két-három beírót fő munkaidőben csak azzal, hogy azokat egy jobb szkenbe átpötyögje).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése