HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Feast4:
Én annak idején gyerek fejjel a Venom Szellemein voltam fennakadva. Pókember az egész Story alatt menekül Venom elől, miközben hurcibálja a Vészmanót, közben a Démano meg meg akarja ölni a Vészmanót őt ezért kergetik, közben Blaze Meg Szellemlovas kínlódik egy csomó árnyékszerű izével, (Pokolfajzatok, de kreatív) és miközben van lent egy csomó nem tudom mire kellő túsz és Venomnek az egészhez annyi hozzáfúzni valója van: "Kizabálom az agyadat!" Hát mondom ez mi ez? :D És ezt nem én írtam le értelmetlenül. Ez ennyire értzelmetlen volt! :D De a Spirit of Vengeance rajzstillusa viszint tetszett. Ennyi szólt mellette.
Jason Todd:
Hú, a Torment tényleg nagyon rossz. És hogy azért képes voltam fizetni is... :lol:
A magyar SEMIC pedig tényleg csúnyán kiherélte a megjelent történeteket... Mindent. Egyszerűen fáj újra elolvasni a régi sztorikat. Tiszta 1984. :rolleyes:
KiD:
A Tormentről kb. annyit kell tudni, hogy McFarlane akart csinálni egy saját Kraven utolsó vadászatát, de nem sikerült neki. Viszont legalább szép, ha szereted az ő stílusát. Én repestem a boldogságtól mikor a bolhapiacon hozzájutottam a Maximum Carnage-hez. Aztán elolvastam. Az első két rész tűrhető, aztán egy nagy katyvasz lesz az egész. Néha ráadásul buta és csúnya katyvasz is. Ajánlom mindkettő elolvasását mindenkinek, csak hogy ne kelljen utána azért áhítozni, hogy elolvasd őket.
talgaby:
Borzalmas. De a Kingpin ki akarja adni szóval akár papíron is végigszenvedheted majd. Amúgy a tizennégyből tizenkettő rész arról szól, hogy Vérontó & Co. megöl sok embert, Póki összefog egy random szuperhőssel, akit vagy agyonvernek vagy fogja magát és a füzet végén lelép, Vérontóék meg lelécelnek mert Póki annyira abajog, hogy közben elfelejti elfogni őket. Majd ez megy addig amíg Venomnak tele nem lesz a töke az egésszel és leveri Vérontót. The end.
Feast4:
Ami kimaradt még az életemből az a Maximum Carnage. Az milyen?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése