HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (67/267) > >>

Feast4:
Igazából nem kerültem el csak a vége nincs meg. :D

Amúgy a Semic amit annak idején leművelt az félelmetes volt ilyen szempontból. Galaktus per Főnix Halála, azt hiszem az Inferno is, Kraven utolsó vadászata, ebben nem vagyok biztos de talán még a Venom Szellemei is ( na az a story egy jó nagy káosz!), össze vissza mindenhova beszurkálva, egyik ez alá a cím alá a másik az alá a cím alá. A Marvel extra meg az tényleg a vicc kategória volt, végigmentek az Ostromon, utána sikerült egy jó fenegyerek történetet felvenni aztán meg össze vissza hol Pókember, hol X-men, hol F4 volt benne, de csak arra használták, hogy azokat a történeteket amiket egy cím alatt nem tudtak lerendezni abba besűrítették. Az meg, hogy időben ide oda ugráltak arról már nem is beszélek. Egyik hónapban még a Zöld Manó végzete (Gwen halála), tett ki egy teljes számot, a másik hónapban, meg már a Kraven utolsó vadászata (az közvetlenül az esküvő után játszódik)év végén meg már a Vérontónál jártunk. Jó értem én régi klasszikus storykhoz vissza kellett nyúlni, amikre sok utalás volt, de semmi következetességet nem láttam benne gyerek fejjel se.

Én úgy csináltam volna, hogy néhány a hős szempontjából fontos történetet felveszek (pl. Amazing Fantasy 15, aztán végig a hős életét meghatározó történeten, Stacy kapitány halála, a kapcsolata Gwennel, Zöld Manó visszatér, a Zöld Manó végzete, a Betörő, Sakál stb.) Aztán tértem volna rá arra a részre ahol felvették a fonalat. De gondolom ez akkor nem volt lehetséges. Vagy nem volt még kiforrott koncepció. Vagy nem tudom. :)

talgaby:
Semmihez sem nyúlunk, minden úgy lesz leadva, ahogy kiadták. Nem tudom azonban, hogy Sepi beletette-e a füzetekbe a TH-t.
A Kravennel… nos, így járt mindenki. A Semic különböző hülyeségeire én csak ezt mondom:  :nemtudom:  Dicséretes, hogy a NewGen próbálkozik a pótlásokkal, de az én véleményem szerint a Semic szuperhősös szerkesztési hiányosságait javítani egy túl fárasztó, túl hálátlan és túl nagy munka. Pláne a Pókon, ami egy szerkesztési csődtömegként indult és később is csak közepesre javult.
A Torment annyira istentelenül szar, hogy még a Kingpin-féle pótlásban se számíts rá. Inkább örülj, ha eddig sikerült elkerülnöd. :D

Feast4:
Tényleg a semices kiadásra gondolva ha jól emlékszem a Kraven utosló vadászata több képregényben jelent meg annó. X-men Marvel Extra. Azokat, hogy tervezitek kirakni? Meg ha jól emlékszem a Főnix halála egyik része is a Pókemberben jelent meg pl. Meg ugye a Titkos háború. Ezeket, hogy oldjátok meg? Már a Titkos háborútól annyira nem is vagyunk messze. Ja és ugye a Szuperman Batman DC Marvel közös! Vagy azt a Newgennel már megdumáltátok?

Ja és a Kravenről jut eszembe. A Torment nincs tervbe egész véletlen?  :-[

Blue S:
Amazing 018:

Peter nagyon komoly kétségek között örlődött az egész füzet folyamán. Vigyázzon a nénikéjére, de így nincs elég ideje pénzt keresni, ráadásul Pókember megtépázott hírnevét sem tudja helyreállítani. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor ott van a kapcsolata Bettyvel, ami romokban hever.

Ez utóbbi talán megoldódott Betty új partnerével. Persze, ez ilyenkor mindig nagyon fájdalmas, de talán belátható, hogy nem illettek össze Brant kisasszonnyal.

A történet végére helyrejött May néni és a pénz kérdése is, így hősünknek a következő részre már csak egy megoldandó feladata maradt:
visszaállítani Pókember hírnevét!

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Hej, amikor a mai részt először olvastam, majdnem felvágtam az ereimet. Már az agyamra ment az állandó nyavalygás és aggódás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése