HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
KiD:
Igen, ez jogos, itt még biztos nem uralja úgy az erejét. :)
Bár egy másik felmerülő kérdés, hogy mit gondolnak a zsaruk és póki, mi fog történni, ha összeszedi magát és rájön, hogy csak egy bilincs van rajta... :)
Blue S:
ASM Vol1 019:
Jó volt végre Petert újra mosolyogni látni. Talán egy kicsit túl is adagolták a boldogsághormonokat szegény fiúnak, hiszen bárgyún vigyorogva veszi tudomásul, hogy a Ned, a "kedves fickó" az orra előtt nyúlja le a nőjét. :rolleyes:
Betty itt már komoly érzelmi válságban van, szabadulna egy reménytelen kapcsolatból, de maradna is. Egyszerre örül Ned társaságának, de elszomorítja, hogy Petert nem sikerült felszarvazni. A történet és a Neddel való viszonyának a végét tudva, talán jobb lett volna, ha két szék között a a földre huppan, de így jár(t). :-\
A Végrehajtók ismét elbuktak, de így is egyre nagyobbra nőnek a szememben. Ezek a srácok egyszerűen nem ismernek félelmet. Hiába csukta őket már rács mögé a Hálószövő, mégis újra megpróbálták legyőzni Pókit. Lassan többet lesznek börtönben, mint szabadlábon.
Ha Pókember elfáradhat, akkor a Homokember miért ne? Valószínűleg itt még ő is kezdő volt, mint a Fáklya és a nagy összpontosítás, hogy egyben tartsa a szerkezetét, sokat kivett belőle. Később ez már meg se kottyan neki, ahogy a Lángfejűt sem kapnák el ilyen könnyedén.
Köszönet a honosításért! :worship:
KiD:
Ritkán látni olyat, hogy egy szuperbűnözőt (vagy hőst) átlagemberek legyőznek, csak mert elfáradt. Pedig mondjuk logikus, hogy történhet ilyen is. (Persze amik szuperhőstörténetekben mennek, azokhoz képest nem tudom homi miben fáradt el, de ez más kérdés.)
KiD:
Én is szeretem a bandaháborút, egy nagy fájdalmam van vele kapcsolatban, miszerint nagyon látszik rajta, hogy menet közben dobták ki Ron Frenzet és Tom DeFalcot. Az utánuk érkezők elég vegyesen oldották meg a faladatot, a 3. rész pl. piszok jó lett szerintem, a záró füzet viszont mind írásban, mind rajzban gyenge.
turkia:
Köszi a Bandaháború legújabb részét! Anno ez a szám pont kimaradt, így nagy örömmel vettem. Valahogy visszaidézi a gyerekkoromat. Mondtam már korábban is, hogy nekem a régi semic-es történetek verhetetlenek, sehol nem olvastam ilyen klassz füzeteket. Azt mondanám, hogy az Ostrom és a Galactus per után a Bandaháború a kedvencem.
(vagy a Titkos Háború)
A Bandaháború nagy előnyei számomra:
1. Nincs agyonbonyolított cselekmény.
2. Nincs fullasztóan sok szuperbűnöző és hős.
3. A fő mozgatórugó sima észjáték, nem pedig egy legyőzhetetlen szupererő, ezáltal sokkal emberközelibb, "hihetőbb" lesz.
4. Egész egyszerűen ezt a rajzstílust szeretem.
5. Lámpás Jack és Vészmanó!! ;D Ja, és főleg Rózsa!!
Szóval csillagos ötös, a Múzeum kitett magáért. :sm-clap:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése