HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (47/267) > >>

KiD:
Nem nőttek, mindenki tüntetőleg abbahagyta az olvasását. Aztán újra visszaerősödött a cím, de más okokból kifolyólag. Ez egy hatalmas öngól volt, és bár vannak jó történetek, én speciel azóta sem tudom komolyan venni a Pókembert.

Feast4:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Február 13., 14:17:44 ---Ez a változtatás akkoriban vegytiszta üzletpolitika volt, a karakterfejlődést egyáltalán nem szolgálta.

--- Idézet vége ---

De most ezzel nőttek a példányszámok vagy valami jobb lett?Mert nehezen hiszem.

Micho:
Ez a változtatás akkoriban vegytiszta üzletpolitika volt, a karakterfejlődést egyáltalán nem szolgálta.

Feast4:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Február 13., 10:50:43 ---Nem hiszem, hogy ebben bármiféle történetközpontú logikát kellene keresni. Ebben igen erős emberi kreténséget lehet találni, de azt dögivel.

--- Idézet vége ---

Vagy esetleg azt gondolták a jelenlegi történetfonalat kiélték és ilyen mi lett vona ha jellegűen újra kell indítani. De így a Mary Hane-hez kapcsolódó központi események is mind kuka az elmúlt nem is tudom hány évre visszamenőleg. Az esküvő hanyas évkönyv volt?

Amúgy megfigyeltétek már, hogy ha Pókember életét befoklyásoló nagyszabású történetbe kezdenek 3-2 bugyuta lesz?

KiD:
Nem hiszem, hogy ebben bármiféle történetközpontú logikát kellene keresni. Ebben igen erős emberi kreténséget lehet találni, de azt dögivel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése