HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Jimmy Star:
Sziasztok!
Két kérdést szeretnék feltenni.
1. Olvastam, hogy jelentős pótlások, tehát kiadó általi megjelentetések történtek és fognak történni, ami befolyásolja az itteni honosításokat (ami kijött vagy tervbe van véve, nem kerül honosításra). Ezzel együtt azt szeretném kérdezni, hogy idén várhatóak-e a Hálózsákon Pókember képregények és ha igen, mely részek (pl. Ditko-éra + esetleg egyebek)?
2. Olvastam, hogy SPOILER: Gwen Stacy gyerekeket szült Normannek+ hogy ennek folyamata nem 9 hónap volt. Nem teljesen értem, Gwennek ezek a dolgok nem tűntek fel? + Elég nagy arculcsapás ez Peter számára, de ez egy dolog. Ez most végül része a történetfolyamnak? És egyáltalán mire volt jó? Kiderüljön, hogy Gwen mégse olyan tökéletes? .
Köszönöm.
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Február 13., 22:44:56 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Február 13., 15:03:08 ---Nem nőttek, mindenki tüntetőleg abbahagyta az olvasását.
--- Idézet vége ---
Egy hónapig. Amúgy éves szinten majdnem megháromszorozták a Pókember-képregények bevételét úgy, hogy a sorozatai 80%-át elkaszálták előtte. Ha nem kellett volna mindenki torkán lenyomniuk az Avengerst mint franchise-t a film miatt, nagy eséllyel az ASM maradt volna a vezércím… mint ahogy Slott teljes átvételének környékén a masszív ellenszélben is (amikor tényleg csak Avengers-címek marketingje ment szinte nulla Pókember-támogatással) is magasan verte az összes Marvel-füzetet.
--- Idézet vége ---
Én azért tartom, hogy nem emiatt a döntés miatt, hanem ennek ellenére...
talgaby:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Február 13., 15:03:08 ---Nem nőttek, mindenki tüntetőleg abbahagyta az olvasását.
--- Idézet vége ---
Egy hónapig. Amúgy éves szinten majdnem megháromszorozták a Pókember-képregények bevételét úgy, hogy a sorozatai 80%-át elkaszálták előtte. Ha nem kellett volna mindenki torkán lenyomniuk az Avengerst mint franchise-t a film miatt, nagy eséllyel az ASM maradt volna a vezércím… mint ahogy Slott teljes átvételének környékén a masszív ellenszélben is (amikor tényleg csak Avengers-címek marketingje ment szinte nulla Pókember-támogatással) is magasan verte az összes Marvel-füzetet.
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Február 12., 21:57:37 ---Amúgy marha kíváncsi lennék, honnan született ez a címeres marhaság ötlete?
--- Idézet vége ---
Az akkori főszerkesztőnek hiányzott a nyolcvanas évek Pókember-hangulata, és mivel a konkurenciánál a vezető író sikeresen felhúzott sorozatokat azzal, hogy 30-50 évvel vetette vissza őket az időben, így simán révette a kiadót, hogy engedje neki meglépni ugyanezt Pókemberen. Vagyis személyes nosztalgia. Ennyi.
KiD:
Nem igazán Marvel sajátosság. Ezt a videót ajánlom a figyelmedbe.
Feast4:
A másik az hogy a Marvel nem képes sose túllépni a karaktereken.Szinte soha senki nem marad halott akkor se ha tok jelentéktelen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése