HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Feast4:
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Február 11., 11:41:44 ---Úgy érzem, hogy Feast4 karmája az, hogy ne tudhassa meg ezt a dolgot... ;D
Ugyanis Farek csak a lényeget hagyta ki, hogy mit "felejtettek el", és mibe ment bele MJ :cool:
--- Idézet vége ---
Gondolom arra gondolsz, hogy ezek után nyílván az volt az alku, hogy meg nem történté tette a házasságukat. Ergo az utóbbi évek egyik fő vonulatát agyon is lőtték vele. Mondjuk azt nem igazán értettem, hogy Harry-t miért támasztotta fel. Amúgy marha kíváncsi lennék, honnan született ez a címeres marhaság ötlete? Kb ott járunk a történteben mint amikor kisgyerekként a semices kiadások mentek az esküvő előtt.
Micho:
Na jó, szívassuk meg azt a karmát: itt egy cikk, amiből -ahogy gyorsan átfutottam-, minden kiderül :lol:
http://geekz.444.hu/2010/10/25/egy_mitosz_lassu_kivegzese_pokember_2010_ben
Farek:
Azt írja, hogy a következményeket ismeri. De ha nem, akkor valóban ez a karma :)
Micho:
Úgy érzem, hogy Feast4 karmája az, hogy ne tudhassa meg ezt a dolgot... ;D
Ugyanis Farek csak a lényeget hagyta ki, hogy mit "felejtettek el", és mibe ment bele MJ :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Február 11., 00:53:54 ---Na srácok utána olvastam pár napja és hát igen a következményeket vágom de arról semmi részletes leírást nem találtam mi okozta.Okés új státusz qou kellett ezt értem de valaki spoilerbe irja már le a háttérét légyszi! :(
--- Idézet vége ---
May nénit lőtték meg Peter helyett, miután kiderült a titka. Haldoklott, Peter teljesen kész volt, és ekkor Mephisto felajánlotta, hogy elfelejteti mindenkivel, hogy mi történt. MJ belement, mint a házaspár egyik tagja és voilá! minden visszakerült a régi szar kerékvágásba.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése