HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
keildavid:
A 78-as életem első Pókember képregénye volt.
Harry és a családja... hát... ez a kép nagyon szokatlan. McFarlane tényleg másképpen ábrázolta a Pókembert. Sokkal felnőttebb, komolyabb stílussal. Ahogy ezt néhány évvel később a Spawn-ba is látható.
Farek:
A mai múzeumi frissítésben MacFarlane ismét csúcson van. :dry: Az a Harry és családja rajz a 10. kép alján... anyám, borogass.
KiD:
Pókemberen belül?
Ron Frenz, alighanem.
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Június 01., 15:09:26 ---John Buscema a kedvenc rajzolóm, szerintem ő tud a "legképregényesebb" módon rajzolni. Megnyerő formák és nem bonyolítja túl. McFarlane pl karikatúra-szerű alakokat is rajzol, amik szerintem nem illenek bele minden képregénybe. Itt elég megnézni egy-egy Spawn részt. A nyomozópáros pl nekem kifejezetten nyomasztó. Mint anno az Uborka tv műsor. :cool:
--- Idézet vége ---
Nem tépem sokat a számat: +1. ;D
turkia:
Már a második levelemet fedeztem fel a Pókember lapjain, úgy látom nagyon termékeny voltam '95-ben. :D
Nekem McFarlane -ha sokat nézem a munkáit - egy idő után túl sok...
John Buscema a kedvenc rajzolóm, szerintem ő tud a "legképregényesebb" módon rajzolni. Megnyerő formák és nem bonyolítja túl. McFarlane pl karikatúra-szerű alakokat is rajzol, amik szerintem nem illenek bele minden képregénybe. Itt elég megnézni egy-egy Spawn részt. A nyomozópáros pl nekem kifejezetten nyomasztó. Mint anno az Uborka tv műsor. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése