HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (36/267) > >>

Feast4:
Amúgy nektek kinek a rajzai jönnek be a legjobban?

Sepi:
Én azért nem nagyon lelkesedek azóta se a munkáitól. De szerencsére azóta elhagyta a Marvelt és a DC képregényeken felőlem nyugodtan kockulhat.  ;D

talgaby:
Az volt a mélypontja. Utána pihent egyet, és a visszatérése fenomenális lett. Azóta nem is nagyon láttam tőle rosszat.

Feast4:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Május 29., 09:12:24 ---Na pl. mondhat bárki bármit McFarlane-ről, de nála legalább megértem, hogy bejött neki, amikor ki akart tűnni a tömegből. De hogy Romita Jr-nek hogy jöhetett be, amikor stílust váltott, azt a mai napig nem bírom felfogni. Valószínűleg gyorsan dolgozik, meg megbízhatóan, meg ott az apuka is, de attól ez még CSÚNYA.

--- Idézet vége ---

Na ezt mondjuk nagyon adom!Hihetetlen amit leművel.Kocka fejű lapos testű arcú alakok akiknek az arcmimikaját egyenes vonalakkal akarja érzékeltetni.Konkrétan ocsmány amit csinál.Az nem McFarlane esete hogy ízlések és pofonok az konkrétan csúnya.

Pedig régen szerettem a munkáit. De pl. legutóbb amit a World War of Hulkkal csinált...Hulk és Sentry csatájából ráadásul nem is látszik semmi.Azóta igyekszem kerülni a dolgait.

KiD:
Na pl. mondhat bárki bármit McFarlane-ről, de nála legalább megértem, hogy bejött neki, amikor ki akart tűnni a tömegből. De hogy Romita Jr-nek hogy jöhetett be, amikor stílust váltott, azt a mai napig nem bírom felfogni. Valószínűleg gyorsan dolgozik, meg megbízhatóan, meg ott az apuka is, de attól ez még CSÚNYA.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése