HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (34/267) > >>

Farek:
Nem, már hosszú évek óta nem. Egy időben átköltözött más néven a Bajcsy-Zsilinszky útra, a nyugatitól nem messze, de aztán ott is megszűnt, már az is sok éve.

Igen, a Silverlanddel kapcsolatban sajnos engem is pont ugyanilyen csalódás ért. :( Lehet, hogy már túl későn, felnőtt fejjel mentem el, pedig középiskolásként kellett volna.

Visszakanyarodva Pokemberre pedig igen, ezek a szörnyek is elég gusztustalanok. Csak nem jól.

turkia:
Az már nem működik, ugye? Google utcanéző alapján legalábbis.

Nekem anno a Silverland volt amolyan non plus ultra hely, ahova el akartam jutni. A Cherubion könyvek végén nagyban reklámozták '94 körül. Persze, mivel 24 éves koromig kb kétszer voltam Pesten, erre nem volt túl sok esély.
Egyetemen egy barátommal eljöttünk egy napra, akkor megnéztem, de csalódás volt. Kicsi volt és zsúfolt. Most, hogy közúton kb 10 perc alatt lehetne elérni, már nem megyek. :)

Farek:
Én a Kék Farkas reklámnak örültem, gyakran jártam oda, sok dolgot szereztem ott be!

turkia:
Köszi a legújabb Pókembert!
McFarlane de nem jön be... a védelmező-szörnyek tipikus McFarlane-alakok, gusztustalanok.
Szinte felüdülés volt utána az a kb 1882-es történet.  ;D

A végén a reklám külön öröm. Emlékszem, akkoriban több számban volt az a hirdetés, valamelyikben kimondottan említik, hogy METRO áruházakban célszerű keresni. Venomot megvették szüleim (talán Miskolcon a Centrumban), ma is megvan. Mozog a szája, ha megnyomod a lábait.
Emlékszem, Vészmanó képét nézegettem sokáig, hogy az még jó lenne. Na nem lett meg soha.

KiD:
Viszont ennek a számnak bitang jó volt a borítója.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése