HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (33/267) > >>

Farek:
Ó, az Expediál reklám... én is vágytam oda, de soha nem jutottam el. Mire a fővárosba kerültem, szerintem már megszűnt. Bár... mintha kívülről még láttam volna a kirakatát.  :headscratch:

Sepi:
Az Expedialba én is szerettem volna eljutni, de sajnos nem sikerült. Viszont egyszer bátyámat sikerült elküldenem oda, hogy szerezze be nekem a Képregény Koktél 5-ös számát, mert nálunk az újságosnál nem volt belőle, a 4-es után már csak a 6-os számból kapott. Szerencsére sikerült beszereznie nekem.  :D Az már más kérdés, hogy kb 2 év után pont ő hagyta el a teljes minimet valahol.  :-\

Micho:

--- Idézetet írta: turkia - 2016. Június 28., 08:56:58 ---Érdekes, erre a reklámra nem emlékszem.

--- Idézet vége ---

Erről van szó:

http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/szuperhos/spider-man/semic/csodapok_v1_022/pokember-v1-022-32.jpg

--- Idézet ---Egyszer próbaképpen írtam egy levelet a szerkesztőségbe, hogy a Transformers néhány számát szeretném megrendelni és utánvéttel  el is küldték az akkor már több éves lapokat vadonatúj állapotban!

--- Idézet vége ---

Én is bizniszeltem anno a szerkesztőséggel. Láng Istvánnal cseréltem el a német zsebkönyveimet (Gruppe-X, Die Rächer, Fantastichen Vier) hiányzó magyar számokra. Emlékszem, milyen jó fej volt, még a levélpapírja is aktuális amerikai Pókemberből (klónsztori) volt kifénymásolva  :cool: 

turkia:
Érdekes, erre a reklámra nem emlékszem.
A Silverland konkrétan úgy volt, hogy beléptünk az évfolyamtársammal a boltba úgy 2004 körül és faltól falig könyvek, meg egy kis pult, mögötte az eladó. Valahogy úgy képzeltem otthon mindig a reklámokat olvasva, hogy ez "egy nagy pesti komoly bolt, csupa üveg, meg kilátás, stb."
Emlékszem, az utcákon kérdezősködtünk, hogy merre van a Lajos út. TALÁN a Batthyány téren álltunk, a Keletitől a Metro elvitt és ott gondolkodtunk. Akkor ott elbizonytalanodtunk, most meg már naponta kétszer megyek át a Batthyány-n.
A Semic-től postán rendeltem. Egyszer próbaképpen írtam egy levelet a szerkesztőségbe, hogy a Transformers néhány számát szeretném megrendelni és utánvéttel  el is küldték az akkor már több éves lapokat vadonatúj állapotban!

Micho:
Na és az "Expedial GMK"-ban ki volt? ;D

Emlékszem, nagy vágyam volt vidékről eljutni oda, annyira megkapó volt a reklám a kandi lapok hátulján, azzal a sok képregénnyel a kirakatban. Aztán egyszer Bp-en nyaraltam a rokonoknál, és kiharcoltam, hogy elvigyenek oda. Annyi volt a bibi, hogy eltévesztettem a címet, rosszul emlékeztem, hogy melyik pályaudvar mellett van (keleti vagy déli), így rittig rossz helyre mentünk...  :badteeth: Így aztán sose jutottam el oda, de asszem elég hamar még is szűnt a bolt. Most azon filózok, hogy vajon a Semicé lehetett, egyfajta "lerakatként" funkcionálhatott?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése