HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (32/267) > >>

Jason Todd:
Nem hiszem, hogy a semicé volt, mert árultak külföldi cuccokat is. Én egyszer eljutottam az expediál kapujába, de zárva volt, úgyhogy effektíve én sem voltam ott soha. Legalábbis benn. De kívülről nézelődtem, volt csomó F4 képregényük, hogy milyen nyelvű, arra nem emlékszem.
Amúgy nem könyvesboltokban is lehetett kapni képregényt, hanem csak ott! Aztán szép lassan kezdtek beszivárogni újságosokhoz is. Nem értettem, mert a Mozaik, Kockás, Zórád képregényei (ebből nem mind) ha jól emlékszem már kaphatóak voltak az újságosoknál is, pedig azok jóval előbbiek. Igaz, hogy az egész képregénykiadásosdi, a módszerváltás előtt csak úgy kaphatott táptalajt, hogy könyvkiadó ( talán a Művelt nép? ) csinálta.
De visszatérve Expediálra, az akkor olyan volt mint a Clerks-ben Randallnek a Mega videótéka. Majdnem térdre borultam előtte.  :hehe:

Farek:
Vigyázat, mert mindjárt jön talgaby, és rosszul lesz, ha ennyi vénemberi megemlékezést olvas.  :brow: ;D :lol:

Micho:

--- Idézetet írta: turkia - 2016. Június 28., 15:59:25 ---rengeteget jártam nagymamámmal a falumban a Postára, nálunk csak ott lehetett képregényt kapni.
--- Idézet vége ---

Ilyen emlékem nekem is van, csak nem forgóállványon voltak a képregények, hanem az ablak felett belülről kihúztak egy madzagot, és ruhacsipesszel(?) erősítve, ott lógtak a képregények :cool:  (ez persze ma szentségtörés lenne)  :hehe:
De a legkorábbi emlékem, hogy eleinte még a könyvesboltokban is lehetett kapni Bobót, Góliátot, Rózsaszín Párducot, Tumakot, Tom & Jerryt... haj, a régi szép idők, nálam is emelkedik a nosztalgiafaktor...  :badteeth:

Amúgy egy ilyen expediálos kirakat manapság is hangulatos lenne... igaz, hogy max kingpines kiadványokkal lehetne megtölteni, de azért bírnám ;)

turkia:
Megvan, beugrott a reklám, köszi Micho!
Tudom, én is sokat nézegettem a képet.
Néni keze alatt supi embléma, alatta meg Batman ugrik egy sötét borítón. Az a kettő meg is van.
Meg ennek volt egy másik változata is, nem? Mert emlékszem, egyszer egy Transformers is van a képen, itt meg nincs a kirakatban. Ráadásul az 1. szám, szóval 2 ilyen kirakatos reklám is lehet.

A kép amúgy nekem rettentő aranyos, nagymama az unokával. 8-12 éves koromban rengeteget jártam nagymamámmal a falumban a Postára, nálunk csak ott lehetett képregényt kapni. Postás néni mögött kis forgóállványon voltak az újságok.
Ha komolyabb könyvesbolt érdekelt, akkor Szerencsre kellett menni, vagy egyenesen a "világ közepébe", Miskolcra.
Nagymamán ma már sajnos nagyon nehézkesen jár, meg én is háromszor annyi idős vagyok, de a kép ezen okok miatt nekem kimondottan megható.
Ráadásul ma tudtam meg, hogy Bud Spencer elhunyt, szóval nagyon szentimentális hangulatban vagyok...

Micho:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Június 28., 14:03:56 ---Ó, az Expediál reklám...
--- Idézet vége ---

Nem tudom, honnan vették ezt a nevet... ezzel a GMK-val eléggé szocreál  ;D
Ezek szerint senki sem járt ott? :rolleyes:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése