HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Micho:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Június 29., 14:36:22 ---Amúgy eddig senki nem járt abban a boltban, vagy zárva volt, vagy rossz volt a cím, vagy messze volt... szerintem nem is volt bolt a kirakat mögött, csak valami kamu pénzmosoda lehetett
--- Idézet vége ---
Vagy maga az ajtó, amin keresztül el lehet hagyni a Mátrixot ;)
Most az jutott eszembe, hogy fel kellene kutatni azt a kisgyereket, mint a tv-ben a gyermekrákos kopi kisfiút, aki felgyógyult, és mostanra jól kipattintotta magát ;D Kb. 30 körül lehet, és még lehet a nagyi is él :lol:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Június 28., 20:10:05 ---Nyissunk egy ilyen boltot. :D Igaz, hogy kb egy hónap alatt becsődölne, de akkor is hatalmas feeling lenne
--- Idézet vége ---
Kéne egy ilyen, de nagyon. Lehet meg kellene dumálni valami noname non-stop bolttal, hogy berendezzük képregényesre a kirakatát, és árulhatnák is a képregényeket egy sarokban, de a kirakat a lényeg :cool:
turkia:
Hajh, egy jó kis képregénybolt de jól is hangzik! Sajnos igen, Kingpin lenne, meg pár külföldi megjelenés és ennyi.
A név:
Farek, a nyugdíjas Vízió és társai GMK. ;D
Amúgy eddig senki nem járt abban a boltban, vagy zárva volt, vagy rossz volt a cím, vagy messze volt... szerintem nem is volt bolt a kirakat mögött, csak valami kamu pénzmosoda lehetett. ;)
Nem a Koronaőr közben lévő dohánybolt helyén volt? Most CBA van mellette Google szerint. Mert az pont a Déli oldala.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Június 28., 20:10:05 ---Farek lehetne a nyugdíjas, aki egy kisgyereknek mutatja a képregényeket. ;D :lol:
--- Idézet vége ---
:smileythefinger: :smileythefinger: :smileythefinger:
Ez a könyvesboltos dolog nekem új. Én mindig a trafikban vettem ilyeneket, meg újságárusnál.
Sepi:
Lehet, hogy soha nem is voltak nyitva. :badteeth: Csak ki rakták a kirakatba a képregények, hogy dicsekedjenek. :hehe:
Anno gyerekkoromban én is még eleinte a könyvesboltban vettem a Bobo, Góliát, Pink Panter és Tom & Jerry képregényeket, aztán amikor felfedeztem, hogy a postán is van, akkor mindig oda mentem venni. Pont útba esett az iskola felé, így még ha nem is vettem semmit, suli után mindig bementem megnézni, hogy van-e valami újdonság. Aztán amikor sikerült összespórolnom/kikönyörögnöm pár forintot, akkor mindig rohantam és vettem egy képregényt. Elsősorban Pókembert kerestem, de ha éppen nem volt, akkor jöhetett bármi. :D
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Június 28., 16:15:27 ---Amúgy egy ilyen expediálos kirakat manapság is hangulatos lenne... igaz, hogy max kingpines kiadványokkal lehetne megtölteni, de azért bírnám ;)
--- Idézet vége ---
Nyissunk egy ilyen boltot. :D Igaz, hogy kb egy hónap alatt becsődölne, de akkor is hatalmas feeling lenne viszont látni pont ugyanilyen beállítással egy Kingpin képregény hátulján a reklámunkat. :D Farek lehetne a nyugdíjas, aki egy kisgyereknek mutatja a képregényeket. ;D :lol:
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2016. Június 28., 18:07:23 ---Nem hiszem, hogy a semicé volt, mert árultak külföldi cuccokat is. Én egyszer eljutottam az expediál kapujába, de zárva volt, úgyhogy effektíve én sem voltam ott soha. Legalábbis benn. De kívülről nézelődtem, volt csomó F4 képregényük, hogy milyen nyelvű, arra nem emlékszem.
--- Idézet vége ---
Ez nem teljesen zárja ki a Semicet, mert a '90-es évek közepén, még gyerekként voltam a szerkesztőségükben (irigykedjetek ;D), és az íróasztalokon mindenfelé egy tonna külföldi (amcsi, skandináv, stb) képregény hevert... lehet az Expediálban adták el a felesleget :lol:
Na viccen kívül, talán a Bayer Antal meg tudná mondani, mi volt ez az Expedial GMK valójában, de vicces, hogy így vagy úgy, de effektíve senki se járt bent közülünk. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése