HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Augusztus 24., 09:06:26 ---Igen-igen, majd jön a szeptember, aztán minden megoldódik, lesznek kommentelő "tömegek", hidegfúzió, meg örök élet. :D
--- Idézet vége ---
És persze ne felejtsd el: világbéke. :hehe:
turkia:
Mi vagyunk a képregényes tábor ultrái. Igazi kemény gyerekek. :sm-clap:
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Augusztus 24., 09:06:26 ---Neten mindenki nagyon erős és ráadásul veszett agresszív, nem is értem. :omg:
--- Idézet vége ---
Mivan, mivan, MIVAN??? Mit nem értesz, he??? ;D ;)
turkia:
Igen-igen, majd jön a szeptember, aztán minden megoldódik, lesznek kommentelő "tömegek", hidegfúzió, meg örök élet. :D
A magam részéről ez az egyetlen olyan oldal, ahova élő regisztrációm van és írok bármit is. Komolyan, máshol egy egyszerű PS4-es komment miatt elküldik az emberek egymást a pi...ba, origo-t, mno-t, index-et és társait meg sem említem, hogy ott mi megy... Neten mindenki nagyon erős és ráadásul veszett agresszív, nem is értem. :omg:
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Augusztus 23., 15:54:39 ---Ha már rajzolókat sorolunk, nekem Romita, Byrne ÉÉÉS főleg Buscema az abszolút favorit.
--- Idézet vége ---
Keblemre! :lol:
Én is a fejemet fogom McFarlane arcaitól. Pláne az általad is említettektől.
--- Idézetet írta: turkia - 2016. Augusztus 23., 15:54:39 ---Most nézem, majd' egy hónap az utolsó hozzászólás óta. Uborkaszezon van??
--- Idézet vége ---
Majd amikor minden olvasó visszatér a szabadságról, lesz több hozzászólás is. Erősen ajánlom!!!! :fatestapolo: :fatestapolo: :fatestapolo: :brow: ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése