HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (29/267) > >>

turkia:
Köszi a Pókfej 80. számát!!  :bravo:

Kellemes nosztalgia, de mindig rá kell jönnöm, hogy mennyire nem bírom Mcfarlane technikáját. Pl a stílus esszenciája a 9. oldalon lévő sablonos Sable-fej, meg May néni a 11. oldalon. Mondjuk az a bajuszos hivatalnok is rettentő a tipikusan túlnyújtott fejjel, meg a szokásos csücsöri szájjal.  :o
"Bírom" Kapi flegma beszólásait is. Pl: "Csak NÉHÁNY tucat őr..."
Az alsóhangon 24 gépfegyveres alak...de ugye ez egy nőnek, meg egy pasinak, aki egy darab vassal hadonászik, semmiség.

Ha már rajzolókat sorolunk, nekem Romita, Byrne ÉÉÉS főleg Buscema az abszolút favorit.

Most nézem, majd' egy hónap az utolsó hozzászólás óta. Uborkaszezon van??

talgaby:
Na, akkor már csak cirka 198 ember kell, hogy talán megérje a beletolt idő. ;D

Jimmy Star:
Talgabynak:

Én is szeretem a klasszikus Pókembert, így már a második vagyok, aki hiányolja, csak ritkán jut eszembe a jelszavam:).
(Tudom, hogy létezik az emlékeztető, de ritkán írok, így nem használom).

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Július 25., 19:19:56 ---Az emberek valamiért nem nagyon vevők ezekre a klasszikusokra.

--- Idézet vége ---
Igen, mert nincs itt b44.  :hehe:

talgaby:
Maradt még pár fordítás, de nincs beírójuk. Időm meg fogalmam sincs, hogy lesz-e rájuk, bár tényleg nem ártana, ha a Lee—Ditko érát letudnánk, hogy legyen honnan indulnia azoknak az olvasóknak, akik megvették a Kingpin Lee—Romita kiadványait.
(Plusz igazából évek óta te vagy az első, aki egyáltalán hiányolja őket. Az emberek valamiért nem nagyon vevők ezekre a klasszikusokra.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése