HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Kayamiel:
Ez volt a legelső képregényem, itt kezdődött minden. Sajnos asszem már nincs meg, de nagyon sokszor olvastam el
szaboi65:
Lesz még felrakva olyan képregény amelyben a Fekete Macska is szerepel ?
turkia:
Köszi az új Pókembert!! Ezek szinte mind megvannak, de amint feltűnik egy az oldalon, rögtön elolvasom. :)
Hú, Sable majdnem annyira idegesít, mint Kapi. Most is külföldön avatkoznak be, az amcsik még a képregényekbe is ezt írják bele... Mi lett Kardfogúval? Tényleg meghalt? Vagy csak marvel-es halál és valahol ismét feltűnt? Elég méltatlan kimúlás lenne, amit kb 3 képkockában letudtak és utána már teljesen mást beszélnek. :(
Bulldi sztorija kifejezetten jó, emlékszem, hogy vártam a következő számot! Itt legalább nem is csinálnak szegényből hülyét amolyan Galactus-stílusban, mert elég boldog
vége lesz Marko szempontjából.
Amúgy lehet tudni, hogy mikor jött ki a beton alól? Mert itt megemlíti, hogy már ez a sztori az után játszódik és Pókember sem talál majd semmi gyanúsat a háznál, amit :m-juggernaut: feje fölé építettek...
eddie85:
Én is nagyon várom következő Csodálatos Pókember szerintem klasszikus képregények a legjobbak talán mert gyerek koromat idézik. Superman és Batmant is imádtam. Kár hogy ezeket nem folytatják Superman és Batman sztorik kezdet izgisseb lenni
addigra megszűnt.
Feast4:
--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Július 25., 19:19:56 ---Maradt még pár fordítás, de nincs beírójuk. Időm meg fogalmam sincs, hogy lesz-e rájuk, bár tényleg nem ártana, ha a Lee—Ditko érát letudnánk, hogy legyen honnan indulnia azoknak az olvasóknak, akik megvették a Kingpin Lee—Romita kiadványait.
(Plusz igazából évek óta te vagy az első, aki egyáltalán hiányolja őket. Az emberek valamiért nem nagyon vevők ezekre a klasszikusokra.)
--- Idézet vége ---
Csinálj egy új felmérést, mert szerintem ez nem igaz. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése