HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (25/267) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Január 09., 08:11:33 ---Vagy a dátum vagy a képregények neve nem stimmel, Farek.  ;) Mert érdekes lett volna ezeket a képregényeket beszerezni 1986-ban, tekintve hogy az első számok 1989-ben jelentek meg.  :lol: Tudom, a korral jár a memória romlása.  ;D  :hehe:

--- Idézet vége ---
Kapd be. Akkor '89.  :-\

Sepi:
Vagy a dátum vagy a képregények neve nem stimmel, Farek.  ;) Mert érdekes lett volna ezeket a képregényeket beszerezni 1986-ban, tekintve hogy az első számok 1989-ben jelentek meg.  :lol: Tudom, a korral jár a memória romlása.  ;D  :hehe:

Farek:

--- Idézetet írta: szaboi65 - 2017. Január 06., 13:01:02 ---Lesz még felrakva olyan képregény amelyben a Fekete Macska is szerepel ?

--- Idézet vége ---
Nem tudom. Ha a régi Csodapókban még van, akkor a Múzeumban kikerülhet, ha lesz időm frissíteni.

Nekem '86 nyarán a Keleti pu. aluljáró újságosánál sikerült beszereznem a Pókember 2-3-at és a Fantom 4-et. Aztán elkapott a gépszíj... :)

Micho:
Én a 2. résszel kezdtem a Pókembert, ezt az első számot csak évekkel később sikerült elcserélnem egy barátom haverjával, senki másnak nem volt meg a környéken... asszem jópár G.I. Joe-mba került az üzlet, de hozzácsapta a Monolit bosszúját is, ami szintén amolyan Szent Grál volt akkoriban.
Az egyes számból azóta én is feltankoltam, vagy 3-4 példányom van még pluszban belőle, ilyen-olyan minőségben  :cool:

Sepi:
Én már előtte jó pár képregényen átrágtam magam, így nálam inkább egy új korszak nyitánya volt ez a képregény. Nagyon szerettem és én is rengetegszer elolvastam. De nekem sikerült is megőriznem a mai napig, és azóta még egy plusz példányt is beszerezni belőle jó állapotban.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése