HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (24/267) > >>

nightlife:
Ez a különszám nekem megvan a mai napig, pár évenként elolvasom... :) A legelső szuperhős(ök) nálam Pókember, Kazar, Hulk, Superboy  és asszem a Fantasztikus négyes voltak még 1985 körül... csak svéd, norvég meg egyéb számomra ismeretlen nyelveken.. :) Azt tudtátok, hogy ezeket a képregényeket itthon nyomtatták külföldi megrendelésre bérmunkában? Ismerőstől kaptam jópár számot annak idején... 

Sepi:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 21., 08:03:00 ---(amire ott nem tudtam, mert hiányzott a szólj hozzá opció):

--- Idézet vége ---
Azt nem értem én sem, hogy miért hiányzik onnan.  :nemtudom:

Egyébként valahogy így voltam vele én is. Bár pontosan nem tudom behatárolni, hogy melyik is lehetett a legelső. Talán a legelső He-Man lehetett úgy '88-'89-ben, még egy hangalámondásos szinkronos rajzfilmben. Aztán valamikor akkoriban találkoztam Bécsben egy bevásárló központban Marvel-es zsebkönyvekkel. Persze akkor még fogalmam sem volt, hogy kik azok, de jól nézett ki. Meg szintén ebben az időben kaptam kölcsönbe valami skandináv Pókember képregényt. Így talán a Marveles karakterek lehettek az elsők akikkel találkoztam, azon belül is Pókember. Aztán persze jöttek a magyar nyelvű képregények, Fantom, Pókember, meg persze a Batman mozifilm és a képregény.

KiD:
Válaszolva a főoldali kérdésre (amire ott nem tudtam, mert hiányzott a szólj hozzá opció):

Az első szuperhős, akivel valaha találkoztam az valószínűleg a Fantom volt, valamelyik Bobó, vagy Góliát képregényben reklámként. "A dzsungel vándorló szelleme." Később lett is egy jó kis Fantom képregényem, de szerintem addigra már láttam a Pókembert is valamelyik belső borítón. Az első szuperhős képregény, amim volt, az valószínűleg a Tini Titán Teknőcök volt, de addigra már természetesen rongyosra néztem a filmet.

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Január 09., 09:38:14 --- :lol: Nem mindegy azért.  ;) De egyébként tényleg mekkora feelingje volt anno az aluljárókban lévő újságosoknak. Én is mindig nálunk nézegettem a kínálatot, és néhány régihez egész olcsón lehetett hozzájutni.  :D

--- Idézet vége ---
Igen, mindig olyan izgalommal közelítettem hozzájuk, hogy vajon most mit látok meg a kirakatban. :)

Sepi:
 :lol: Nem mindegy azért.  ;) De egyébként tényleg mekkora feelingje volt anno az aluljárókban lévő újságosoknak. Én is mindig nálunk nézegettem a kínálatot, és néhány régihez egész olcsón lehetett hozzájutni.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése