HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 04., 16:09:57 --- Mások ezt hogy látták?
--- Idézet vége ---
Ezt nem tudom :hehe:
Nekem csak a civilek rajzolása tetszett tőle, pl. gyönyörű MJ-t tudott rajzolni, de a pókembere sosem tetszett, valahogy "2D"-snek láttam... pont Meki ellentéte, nála a civilek voltak botrányosan rondák.
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 04., 16:09:57 ---kapkodnia kellett szűk miatt.
--- Idézet vége ---
Ezt kifejtenéd bővebben? ;D
KiD:
Saviuk rajzai nekem az elején nagyon bejöttek, később viszont sokat romlott. Venomot például borzalmasan rajzolta. Az is elképzelhető, hogy rajta sokat tudott segíteni egy jó kihúzó, vagy jó színező, de az is lehet, hogy csak trehányabb lett idővel, vagy éppen hogy kapkodnia kellett szűk miatt. Mások ezt hogy látták?
Micho:
--- Idézetet írta: dorian07 - 2017. Március 04., 13:13:49 ---Elnézést kérek ha floodolok.
--- Idézet vége ---
Ha tudod, akkor ne tedd... ott a módosít gomb ;)
--- Idézetet írta: dorian07 - 2017. Március 04., 13:13:49 ---és csak azt szeretném mondani, hogy ilyen történeteket én is szívesen olvasnék.
--- Idézet vége ---
Érthető, de mivel a Kingpin kiadó folyamatosan jelenteti meg a Peter Parker: Pókember különszámaiban a klasszikus sztorikat, ezért mi leálltunk vele. Tudom, hogy kevés az évi egy adag belőle, de reméljük, hogy egyszer sűrűbben is megjelenhet.
dorian07:
Újraolvastam a Csodálatos Pókember 14. számát. Azon gondolkodom, hogy csak nekem tűnik intelligensebbnek Hulk a szokásos jelleméhez képest?
Elnézést kérek ha floodolok. Láttam, hogy korábban egy ember érdeklődött a korai Pókember képregények honosítása iránt, és csak azt szeretném mondani, hogy ilyen történeteket én is szívesen olvasnék.
Nagyon erősen hangsúlyozom, hogy ez nem követelés, csak egy vágy kifejezése.
Sepi:
Igen, én tudtam. Ezért lelhető fel nálunk még a mai napig rengeteg skandináv képregény. :) Szerintem most hasonló a helyzet a lengyeleknél. Ott nyomnak manapság nagyon sok kiadványt más országoknak. Ha minden igaz, akkor az Eaglemoss-os DC kötetek is ott készülnek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése