HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Sepi:
--- Idézetet írta: ratij - 2017. Március 05., 08:06:42 ---A klasszikus Pókemberek kapcsán: Én úgy tudom a Kingpin nem fog a ASM 39-től korábbi számokat kiadni. Tehát az általatok megkezdett és a 21-ig jutott részeket 38-ig simán be lehet fejezni.
--- Idézet vége ---
Ez még nem jelenthető ki ennyire egyértelműen, úgyhogy jobb a békesség alapon inkább nem foglalkozunk tovább a sorozat honosításával.
--- Idézetet írta: ratij - 2017. Március 05., 08:06:42 ---Ugyanakkor jelezném, hogy a Csodapók 38 még mindig hibás. :/ Duplán van meg egy oldal egy másik helyett.
--- Idézet vége ---
Be tudod linkelni a hibás oldalt? Mert akkor megpróbálom javítani.
ratij:
A klasszikus Pókemberek kapcsán: Én úgy tudom a Kingpin nem fog a ASM 39-től korábbi számokat kiadni. Tehát az általatok megkezdett és a 21-ig jutott részeket 38-ig simán be lehet fejezni.
Ugyanakkor jelezném, hogy a Csodapók 38 még mindig hibás. :/ Duplán van meg egy oldal egy másik helyett.
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Március 04., 17:38:59 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 04., 16:09:57 --- Mások ezt hogy látták?
--- Idézet vége ---
Ezt nem tudom :hehe:
Nekem csak a civilek rajzolása tetszett tőle, pl. gyönyörű MJ-t tudott rajzolni, de a pókembere sosem tetszett, valahogy "2D"-snek láttam... pont Meki ellentéte, nála a civilek voltak botrányosan rondák.
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 04., 16:09:57 ---kapkodnia kellett szűk miatt.
--- Idézet vége ---
Ezt kifejtenéd bővebben? ;D
--- Idézet vége ---
Szűk határidők akart lenni. :headscratch: :hehe:
A 2D-s dologgal egyetértek bizonyos fokig. Viszont - Sepinek is válaszolva - én a mai napig vissza tudom nézni ezeket a füzeteket és mondjuk a Zöld Manó, Sírkő, Grizzly részek szerintem tök rendben vannak, kifejezetten csípem őket vizuálisan. Aztán a Szellemlovas történet, meg amit később láttam tőle külföldi magazinokban az már nem volt az igazi finoman szólva.
Sepi:
--- Idézetet írta: dorian07 - 2017. Március 04., 17:55:15 ---Viharszigeten az egyik ilyen team up képregényben Pókember és Doctor Strange szerepelt, na annak a rajzstílusától én szabályszerűen hányingert kaptam, bár lehet másoknak nagyon bejön az a szürreális formavilág.
--- Idézet vége ---
Az ha jól sejtem, akkor az Ultimate Team-Up egyik száma lehetett. Azokban valóban voltak elég "érdekes" rajzok. De amúgy manapság pont a Marvelnél lett nagy divat ilyen szürreális rajzolókkal készíteni a képregényeket. A DC-nél ezerszer jobb rajzolók vannak a legtöbb címen.
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 04., 16:09:57 ---Saviuk rajzai nekem az elején nagyon bejöttek, később viszont sokat romlott.
--- Idézet vége ---
Nagyjából nekem is ez a véleményem róla. Bár én inkább úgy látom, hogy régebben, amikor ezek a számok megjelentek, sokkal jobban tetszett a rajzstílusa, mert hasonlított a sorozat elejében lévő rajzokhoz. Viszont manapság már sokkal inkább nem tetszik a rajza. Amikor a PPP-t csináltam, kifejezetten utáltam a rajzait retusálni.
dorian07:
Igazad van Micho, legközelebb odafigyelek a módosításra!
Hogy valami témába illőt is mondjak: Viharszigeten az egyik ilyen team up képregényben Pókember és Doctor Strange szerepelt, na annak a rajzstílusától én szabályszerűen hányingert kaptam, bár lehet másoknak nagyon bejön az a szürreális formavilág.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése