HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (22/25) > >>

EXE PRIME:
Nekem azt hiszem a TF volt az első képregényem meg a rajzfilmekre is szabályosan rávoltam kattanva mamár minden megvan közűlük :D
Játékfiguráim nekem is voltak meg mindig szaladtam aztán vettem a képregényeket  :D

beigli69:
legelső képregényem?
egy francianyelvű PIF magazin volt... osztán elkapott a gépszíj :D édesapám 50-es évekbeli Népszavákból kivagdosott képregényei következtek, majd a füles rejtvényújság...
sajnos azokhoz a régi-régi klasszikusokhoz ma már nem egyszerű hozzájutni :S
ja és annakidején a Pajtás magazinban is olvasgattam a kis félvér apacs történeteit :D

lioncourt:
nekem az első képregényeim kockások, hahoták illetve mozaikok voltak. :)

Asys:
Ha jól emlékszek, akkor a legelső képregényem egy Disney (kis méretű, 3 hosszú történettel) képregény volt...  :badteeth:
Tom és Jerry-t rajzfilmen néztem, Garfield, Bobo és Góliát soha nem érdekeltek...
Az első komolyabb képregényeim (amiket haverok adtak kölcsön): Superman, Batman (Gyilkos tréfa!), Transformers (pár számot én is megvettem az alakváltók kalandjaiból)!
Aztán tizenévesen kitört a nagy Marvel-láz!
Általános suliban hárman gyűjtöttük a (Marvel-es) képregényeket az osztályban! Az egyik srác a Marvel Extrát, a másik srác (Spuri) Pókember, én pedig az X-Men kalandjait gyűjtöttem!  :brow:
Egymás között adtuk/vettük a képregényeket; egy-egy kimaradt story-nál komoly elvonási tüneteim voltak...  ;D
A Marvel képregények mellett a Kretén-t is rendszeresen olvasgattuk, én leginkább a Dallas-paródia miatt!  :hehe:
Emlékszek arra is, hogy húgom nagy Mumin-gyűjtő volt...  :whistle:

Nitro:
Donald rágóban található rágóspapír-képregény is ér?  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése