HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (21/25) > >>

gombfoci:
Nekem is a Füles, Kockás, Alfa közül volt  valamelyik az első. (Asterix, Pif és Hercules, Rejtők...)

gorugrany:
Pontosan nem emlékszem, mert régen volt.  :) Valamelyik Fülesben megjelent képregénynek kellett lennie, illetve két dologra emlékszem élénken. Az egyik a fent említett füleses képregények közül Az elátkozott part egybefogott, pontosabban két füzetes kiadása. Illetve a hasonló forrású, a mai fogalmakkal élve TPB, Zórád Ernő féle Winetou képregény színesben. De az elsők között voltak a Kockás, Hahota, Pajtás, Pif stb.. is.

Genzo:

--- Idézetet írta: Becő - 2010. Április 24., 17:01:28 ---Szerintem először a Fülesben találkoztam képregénnyel, de az első önálló képregényem szinte biztos, hogy a Bucó, Szetti, Tacsi volt.....Bár ez már kezd a múlt homályába veszni....Hiába öregszem...

--- Idézet vége ---

Bucó, Szetti, Tacsi nekem is volt. Egy darab volt belőle, de azt ronggyá olvastam. :)

Becő:
Szerintem először a Fülesben találkoztam képregénnyel, de az első önálló képregényem szinte biztos, hogy a Bucó, Szetti, Tacsi volt.....Bár ez már kezd a múlt homályába veszni....Hiába öregszem...

Farek:
Régen volt már, tán igaz sem volt  :badteeth:, de talán a Hahotákban, Kockásokban és Alfa magazinokban található képregények voltak azok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése