HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
Főoldali szavazások
gombfoci:
Nekem is a Füles, Kockás, Alfa közül volt valamelyik az első. (Asterix, Pif és Hercules, Rejtők...)
gorugrany:
Pontosan nem emlékszem, mert régen volt. :) Valamelyik Fülesben megjelent képregénynek kellett lennie, illetve két dologra emlékszem élénken. Az egyik a fent említett füleses képregények közül Az elátkozott part egybefogott, pontosabban két füzetes kiadása. Illetve a hasonló forrású, a mai fogalmakkal élve TPB, Zórád Ernő féle Winetou képregény színesben. De az elsők között voltak a Kockás, Hahota, Pajtás, Pif stb.. is.
Genzo:
--- Idézetet írta: Becő - 2010. Április 24., 17:01:28 ---Szerintem először a Fülesben találkoztam képregénnyel, de az első önálló képregényem szinte biztos, hogy a Bucó, Szetti, Tacsi volt.....Bár ez már kezd a múlt homályába veszni....Hiába öregszem...
--- Idézet vége ---
Bucó, Szetti, Tacsi nekem is volt. Egy darab volt belőle, de azt ronggyá olvastam. :)
Becő:
Szerintem először a Fülesben találkoztam képregénnyel, de az első önálló képregényem szinte biztos, hogy a Bucó, Szetti, Tacsi volt.....Bár ez már kezd a múlt homályába veszni....Hiába öregszem...
Farek:
Régen volt már, tán igaz sem volt :badteeth:, de talán a Hahotákban, Kockásokban és Alfa magazinokban található képregények voltak azok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése