HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (23/25) > >>

talgaby:
Nekem is benne van a HZs 1500-ban, de az 1991-es januári Mickey Mouse magazin (ami, mint később megtudtam, pont akkor váltott Miki Egér magazinról nevet) volt. Emlékszem, a három sztoriból egyet se értettem meg tökéletesen, csak évekkel később. Aztán elég sokáig csak Disney-t vetettem a szülőkkel, egészen a TransFormers 11. számáig.

Ben Reilly:
Életem legelső képregénye az Amazing Spider-Man Annual 15. száma volt (Oki Doki és a Megtorló  :brow:), amit 5 évesen kaptam, 1989-ben a Németországban élő nagybátyám ajándékaként. Gondolta a sok színes képpel el lesz a gyerek. Azt viszont a mai napig nem tudom, hogy Németországban, hogyan tett szert egy eredeti amerikai képregényre.  :headscratch:

Genzo:
Nekem Transformers képregényem soha nem volt, szerintem nem is tudtam, hogy van képregény is. Voltak viszont játékaim, és igy, hogy mostmár nagyjából ismerem a karaktereket, rájöttem, hogy Starscream is megvolt. :)

Aldarion:
Nekem egy Rejtő-Korcsmáros füzet volt, azt hiszem Az elátkozott part... Apámnak elég sok megvolt belőle még fiatal korából, bár azért került egy-két Batman, Pókember, Transformers is a kezembe...

torjack:
Első képregény?
jó kérdés...
Nem emlékszem már pontosan, az elsők között Rejtő Jenő sztorik(Fülig Jimmy, Piszkos Fred...) valamint német nyelven Pókember és Bosszú Angyalai (szép vaskos kis kötetek voltak, csak sajnos már elvesztek..) a 80'as évekből...
Magyar kiadású szuperhősökből Batman első száma, a Gyilkos tréfa...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése