HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Executor:
NBA Playoffs 2010:
:worship: Go Boston Celtics! Go Denver Nuggets! :worship:
Egyebet nem t'ok elmondani, kérem, kapcsolja ki! ;D
jah, mégis:
április 24, 1st round:
OKC-LAL: 2-2
SAS-DAL: 2-1
POR-PHX: 2-2
UTA-DEN: 2-1
CLE-CHI: 2-1
ORL-CHA: 3-0
ATL-MIL: 2-1
BOS-MIA: 3-0
A párharcok 4 nyert meccsig tartanak.
Sepi:
A mostani kínai futam után jól lehetett látni, hogy nagyon jó a kapcsolat a két pilóta között. Jó volt látni, hogy Hamilton is mennyire örült Button győzelmének. Alonso és közte nemnagyon lehetett ilyet látni. Sőt, Alonso fordított helyzetben csak duzzogott régen, mikor Hamilton nyert és ő lett a második. Tehát szerintem nem lesz gond kettejük között. De az is igaz, hogy bármikor közbejöhet olyan, amitől megromolhat egy csapattársi kapcsolat.
Azt egyébként lehet tudni, hogy a jelenlegi mezőnyben Hamilton legjobb barátai Rosberg és Sutil, akiket már alsóbb kategóriákból is ismert, sőt, Rosberg régen a csapattársa is volt, tehát nagyon jól ismerik egymást.
Galamb:
--- Idézet ---Én már akkor eldöntöttem, hogy Hamiltonnak fogok drukkolni, amikor még nem is érkezett meg a Forma-1-be. Hihetetlen volt ugyanis amit az alsóbb kategóriákban művelt
--- Idézet vége ---
Én is elismerem, marha jó a srác, csak nekem akkor nem lett szimpi, amikor színte világbajnokként kezdett vislekedni, holott a Vb cím még nem volt a kezében.
Érdekes lesz szerintem is a Button Hamilton párosítás, kiváncsi leszek a viszonyukra, mert hát ugye mikor Alonso is a Mc-nél volt, ő meg Hamilton nem viselkedett puszipajtásként. Bár talán Button visszafogottabb figura, mint a spanyol, legalábis nekem úgy tünik.
Genzo:
Nem baj, igy is jó lesz :cool:
Amondin:
Akkor valószínűleg egy rövidített váltazatott szereztél meg. Persze nem maradsz le semmről, de amerikában az a szokás, hogy amikor áll az óra, akkor olyan 3-4 perces reklámokat raknak be.
A Magyarnál nincsen reklám csak a negyedek között, de mivel amerikában van ezért nálunk addig Faragóék beszélnek jópár dologról, míg újra nem lesz játék. Nálad valószínűleg ezek ki lettek vágva.
Amúgy nem volt egy unalmas meccs, csak hát nem is volt valami pontgazdag. De hosszabbításban dölt el a meccs sorsa, tehát tényleg nem egy lefutott meccs volt. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése