HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
Basszus, le a kalappal előtte, remélem, láthatjuk majd játszani a következő idényben, hadd legyünk rá büszkék.
Amondin:
Igen. A Patriots Meskó Zoltánt draftolta. Ő punter és a Michigeni egyetemen végzett.
Olvastam egy riportot vele, ahol megkérdezték tőle, hogy ki a kedvenc játékosa, és ő erre azt válaszolta, hogy: Tom Brady. Szóval szerintem nem lesz gond vele.
Ennek nagyon örülök, és a pats. hu oldalon is sokan mondták, hogy nagyon jó hír ez. Végre egy magyar származású játékos is játszik a Patriots színeiben.
Remélem sokáig lesz patrióta.
Farek:
Amondin, most olvastam a comment.com blogon, hogy amellett, hogy az NFL draftot többen nézték Amerikában, mint valami NBA meccset, állítólag a Pats valami magyar (illetve gondolom, magyar származású gyereket is draftolt. Erről tudsz valamit?
Genzo:
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Április 25., 11:21:55 ---április 24, 1st round:
OKC-LAL: 2-2
--- Idézet vége ---
Rosszabb is lehetne. Go Lakers! :cool: :worship:
Amondin:
Véget ért az idei Draft.
Akit érdekel, hogy melyik csapat kit draftolt, vagy hogy milyen posztra szereztek játékosokat, az itt megnézheti. http://www.nfl.com/draft/2010/tracker#dt-by-round-input:1
Ami számomra érdekes, az az hogy a Steelers nem draftolt irányítót.
És látom a Celtics elég jól halad a Miami ellen. Csak így tovább. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése